התפגר לי הסרגל :-/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה הריון מוזר! כל פעם שאני אצל הרופא לבדיקה, האולטרסאונד מקפיץ לי את ההריון בשלושה ימים קדימה...
    נשבעת לכן שבקצב הזה, בעוד חודש עוד יבשרו לי שאני בכלל כבר בחודש תשיעי
7 תגובות
עמוד 1
  • חבל שאת משנה את הסרגל כל פעם שאומרים לך שהוא יותר גדול ,רק כשההפרש הוא מעל 7 ימים אז משנים ובטח לא כשיש הפרש של 3 ימים . ותמי הסרגל קצת מקדים בכמה ימים בקפיצה שלו לחודש הבא , בעיקרון לפי הסרגל 13+3 = שבוע 14
  • ועוד משהו רק כשההפרש בשלבים מוקדמים הוא מעל 7 ימים ,באולטראסאונד בטרימסטר השני הסטיה היא של שבועיים באופן תקין בגלל שזה כבר לא מדוייק
  • ממוש

• גם לי יש הפרש של 6 ימים -אבל הרופא שלי לא הסכים לשנות ! לא שיניתי בסרגל ,למרות שהרופא שעשה לי את השקיפות וסקירה ראשונה המליץ מאוווד לרופא שלי כן לשנות ...
  • מזה משנה בסוף לפי ההחלטה של העוברון

• זה יכול להיות מאוד משנה אם נגיד אני מגיעה ללדת בשבוע 36+1 למשל במקום שבוע 37
    או שעכשיו למשל עושים לי הערכות משקל כדי לזהות עובר גדול מידי בגלל סוכרת , ובתכלס הוא מראש כבר גדול בשבוע ...אגב אצלי בהערכה הוא היה יחסית רזה :) התאים חוץ מראש וירך לשבוע פחות אפילו ,אז בממוצע יצא מתאים לשבוע שלי ... יש עוד דברים שיש חשיבות בדיוק בשבועות ,אבל זה בתחילת ההריון יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה