היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני חייבת את עזרתכן! אני נמצאת בשבוע 36+5, אתמול עבר עלי יום מאוד עצבני ממש עצבני!!! רבתי עם בעלי רבתי עם אמא שלי ככה שיצא לי מאוד להתעצבן! מאתמול בלילה לא הרגשתי את הבעיטות של התינוקת שלי, עד עכשיו במיוחד שאכלתי שוקולד שהיא זזה לי כשאני אוכלת מתוק. היא לא זזה לי מאתמוללללל!! מה אתן אומרות לנסוע לבית חולים?!?!?! אני מאוד מודאגת :(
3> שלי_שאולוב 3>
13 תגובות
עמוד 1
שכחתי לציין, היום בבוקר היו לי גם כאבים בבטן התחתונה
3> שלי_שאולוב 3>
אם את לא מרגישה תנועות ברור שללכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ברור שללכת!!!!!!
מה קורה? הלכת להיבדק? אם לא , משהו מתוק לשכב על צד שמאל ולשתות מתוק גם תנועות עדינות נחשבות תנועות
מה קורה? הלכת להיבדק? אם לא , משהו מתוק לשכב על צד שמאל ולשתות מתוק גם תנועות עדינות נחשבות תנועות
לנסוע להבדק! יש מצב שיש צירים ובגלל זה לא מרגישים תנועות תעדכני
תודה על הדאגה בנות! אבל יש תנועות, פשוט נלחצתי
וחשוב מאוד לעקוב אחרי תנועות ..... במיוחד בשבועות אילו לידה קלה ומהירה. בע״ה !
תנסי לשכב על צד שמאל, לאכול מתוק וכו'.. (הכי חשוב לשכב בסביבה שקטה ו"להתחבר" לגוף). אם עדיין את לא מרגישה אותה - תלכי להיבדק.
יופי! בשבועות האלה גם אין הרבה מקום לזוז
בשבועות האלה הם זזים ממש קצת....... וישנים המוןןןןןןןן
הצלחת להדאיג אותנו!!
שימי לב לבייבי ולעצמך - עצבים זה לא טוב בלי קשר להריון!! פשוט לא בריא!!!! פייס: ortal_hori