הי,
אני עברתי עד היום רק שאיבה אחת. אשתף אותך בחוויה שהייתה לי, כדי שתדעי שגם ככה זה יכול להיות.
ביום השאיבה הייתי די לחוצה, מזל שהצוות והקרבים עשו את המקסימום כדי להרגיע. אבל בגדול - אין לזה משמעות, כי ברגע האמת את פשוט נרדמת...

התעוררתי בהתאוששות, ישר ביקשתי כוס מים אבל האחות אמרה שעוד מוקדם מדי וצריך לחכות. א"כ בחדר די מהר חזרתי לעצמי, שתיתי ואכלתי וקשקשתי עם בעלי.
החלק המפתיע היה טיפה אחרי - כבר בדרך לקבל מכתב שחרור התחלתי להרגיש דקירות בבטן התחתונה. לא בלתי נסבל, אבל די מציק. גם כאב לי קצת לשבת. בימים הבאים סבלתי מכאבי בטן וחום טיפה גבוה (37.1, לא נחשב מבחינת רופאים לחום). הופתעתי מההרגשה הרעה ונסעתי לביה"ח להיבדק, אך אמרו לי שזה נורמלי לגמרי כי שאבו לי הרבה ביציות ולכן יש גירוי יתר קל... לא ידעתי שיש קשר בין כמות הביציות שנשאבות לבין האורך והקושי בהתאוששות. מסתבר שהוא קיים ובגדול.
נמנעתי מלקחת אקמול או אופטלגין, כי פחדתי לפספס עליית חום רצינית. בדיעבד - סתם שטות, לא הייתי צריכה לסבול. הפקת לקחים

בשורה התחתונה - אחרי שלושה ימים הייתי כמו חדשה

אז שיהיה המון המון בהצלחה ושיעבור בקלות

, רק תיקחי בחשבון שההתאוששות יכולה להפתיע (לשני הכיוונים), ורצוי לא לתכנן ארוחה במסעדה ישר אחרי השאיבה או חזרה לעבודה ביום למחרת...
שיהיה שבוע טוב, קל ופורה,
ענת