שאיבה ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני מהפורום השכן ופעם ראשונה שלי כאן...
    ביום שני אני הולכת לעבור שאיבה בפעם הראשונה ואני קצת פוחדת...
    יש מישהי שכבר עברה את זה ומוכנה לשתף אותי בתהליך של אותו יום..
    כואב/לא כואב, יוצאים מהר או שלא וכל מה שכרוך בזה...
    תודה

Boten
9 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    האמת שאני חדשה לגמרי כאן בפורום ובכלל.
    לפני 3 שבועות בערך עברתי שאיבה בפעם הראשונה.
    האמת שהפתעתי את עצמי מאד!!!! אני טיפוס דיי לחוץ ובאופן מפתיע באותו יום הגעתי לשאיבה רגועה מאד. מה שאני יכולה לספר לך מאייך שאני חוויתי את זה... שזה ממש כלום! את הולכת לישון טוב..... אחרי שהתעוררתי בהתאוששות היו לי קצת כאבים (לא משהו חריג) שעברו תוך רבע שעה 20 דקות. שמעתי על הרבה בנות (האמת שרוב מי שעברה את זה) שאח"כ היו דיי מותשות ובילו במיטה את המשך היום. ושוב באופן מפתיע... הייתי מלאה באדרנלין. הטיפ שלי זה להיות רגועה!!!
    מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה ושלווה.
  • תודה :)
    עזרת לי קצת...

Boten
  • הי,
    אני עברתי עד היום רק שאיבה אחת. אשתף אותך בחוויה שהייתה לי, כדי שתדעי שגם ככה זה יכול להיות.
    ביום השאיבה הייתי די לחוצה, מזל שהצוות והקרבים עשו את המקסימום כדי להרגיע. אבל בגדול - אין לזה משמעות, כי ברגע האמת את פשוט נרדמת... התעוררתי בהתאוששות, ישר ביקשתי כוס מים אבל האחות אמרה שעוד מוקדם מדי וצריך לחכות. א"כ בחדר די מהר חזרתי לעצמי, שתיתי ואכלתי וקשקשתי עם בעלי.
    החלק המפתיע היה טיפה אחרי - כבר בדרך לקבל מכתב שחרור התחלתי להרגיש דקירות בבטן התחתונה. לא בלתי נסבל, אבל די מציק. גם כאב לי קצת לשבת. בימים הבאים סבלתי מכאבי בטן וחום טיפה גבוה (37.1, לא נחשב מבחינת רופאים לחום). הופתעתי מההרגשה הרעה ונסעתי לביה"ח להיבדק, אך אמרו לי שזה נורמלי לגמרי כי שאבו לי הרבה ביציות ולכן יש גירוי יתר קל... לא ידעתי שיש קשר בין כמות הביציות שנשאבות לבין האורך והקושי בהתאוששות. מסתבר שהוא קיים ובגדול.
    נמנעתי מלקחת אקמול או אופטלגין, כי פחדתי לפספס עליית חום רצינית. בדיעבד - סתם שטות, לא הייתי צריכה לסבול. הפקת לקחים
    בשורה התחתונה - אחרי שלושה ימים הייתי כמו חדשה
    אז שיהיה המון המון בהצלחה ושיעבור בקלות, רק תיקחי בחשבון שההתאוששות יכולה להפתיע (לשני הכיוונים), ורצוי לא לתכנן ארוחה במסעדה ישר אחרי השאיבה או חזרה לעבודה ביום למחרת...
    שיהיה שבוע טוב, קל ופורה,
    ענת
  • היי מותק

אין לי מה להוסיף חוץ
    מזה שבאמת אין מה לפחד
    והכל יהיה בסדר ויעבור בקלות !
    מאחלת לך שאיבה ראשונה
    עם המון ביציות עוברים ותינוקות מהממים !!!

ענתתתת - בהצלחה מאמי !!!

בע"ה נעשה ונצליח
  • תודה תודה תודה
    מקווה שיעבור בקלות...

Boten
  • אז זהו, השלב הזה עבר בשלום!
    השד באמת לא כזה נורא...
    הגעתי מוקדם בבוקר, ובשמונה וחצי כבר הייתי בחדר ניתוח, רבע שעה וכבר הייתי
    בחדר התאוששות. כשהתעוררתי להפתעתי לא כאב לי בכלל, אכלתי שתיתי ויצאתי לכיוון הבית.
    מה שכן, הייתי ׳מסמורטטת׳ כל היום וביליתי אותו במיטה והבעלול דאג ודואג עדיין לפנק.
    עכשיו נשאר להמתין למחר וראות כמה ביציות הופרו ואם הכל בסדר....

Boten
  • בהצלחה לטיפול ראשון ומנצח ב"ה
  • בהצלחה לטיפול ראשון ומנצח ב"ה
  • בהצלחה שיהיו לך תבנית מלאה של ביציות

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה