בנות זה הגיוני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם שאני עושה אפצ'י או משתעלת בורח לי פיפי
    מקודם אני הקאתי כל פעם שלחצתי ברח לי פיפי ( כל השירותים היו רטובים)
    אני ממש מודאגת!

6 תגובות
עמוד 1
  • בריחת שתן זה דבר שכיח בהריונות (ואחריהן).
    להתמודדות עם זה ממליצים על תרגול שרירי רצפת האגן.

בינתיים הייתי שמה תחבושות מתאימות (פויז)

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • כן זה קורה די הרבה...
  • זה דבר שקורה המון בתקופת ההריון ... גם אני הייתי חולה לפני שבועיים עם שיעול נוראי וזה היה סיוט.... יש המון תרגילים לחיזוק רצפת האגן וזה עוזר ...

• כן. זה מאד הגיוני כי הרחם בשלב שלך עדיין נמוך ולוחץ על השלפוחית. תנסי להתרוקן כמה שיותר מפיפי וכמובן להשתמש בתחבושות הגייניות (אני מאד אוהבת של פויז, ולאחרונה אני קונה של לייף את העבות - SUPER THICK או משהו כזה).
    בשלבים מאוחרים של ההריון זה חוזר כי העובר והרחם לוחצים גם על השלפוחית.
  • הגיוני מאדדד
    גם לי זה קורה במיוחד כשאני משתעלת או ממתעטשת .. פעם 1 הקאתי וכל התחתונים נרטבו ללא הכר

זה הזמן לחזק את שרירי רצפת האגן .
    וגם להוסיף עוד תחתון ותחתונית לתיק היוםיומי

• בס"ד

הגיוני ביותר אני כבר חודשיים וחצי עם ברונכית שהולכת וחוזרת פעם אחר פעם משתעלת כמו כלב ונחשי מה אני שמה ?? פוייז חחחחחחחחחחחח הבן שלי נגמל ונחשי מי משתמשת במה שנשאר לו :( זה יעבור בשבילי זה קשה גם ברונכית גם בריחת שתן אבל תודה לאל על הכל העיקר שנעבור הכל בשלום ויהיה בריאות לי והילדה תיוולד לבריאות וחיים טובים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה