סקר :) מתי התחלתן לברר מחירים, מותגים וכו' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

מתי התחלתן לבדוק מחירים ומוצרים לפני הזמנת ציוד לידה
    יש לכן המלצות / טיפים היכן לרכוש
    מה חשוב לדעת לפני שהולכים לעשות סקר כזה?

תודה ושבוע טוב :)

8 תגובות
עמוד 1
  • התחלתי לפזול לכיוון כבר בשבוע שלך ,בשקט בשקט ביקרתי בחנויות לתינוקות , ועשינו קניה ממש שבוע 34 אולי לא זוכרת ממש ...
  • זה מצוין להיערך לפני.
    אני בקורס להכנה ללידה היכרתי בנות בהיריון מעירי,שהיו ספציות במחירים וכו'.
    זה היה מצוין!
    קניתי עגלה בשילב-עודפים: בדיעבד הייתי קונה רק באתר יד 2 את המציאות-השוות ויותר בזול..
    השאר קיבלתי מאחיותיי..בהדרגה התחלתי לשדרג,בהחלפות-ציוד,קנייה יד 2 וכו'..בשבילי זה הכי משתלם.
    את הקניות של המוצרים-החדשים: מספריים וכו',קנינו במוצצים,מערב-ראשל"צ.

אילו לא היינו סטודנטים והיה לנו זמן,הייתי קונה הכל מיד 2..זה הכי משתלם בעיני,יותר מחדש (חוץ כמובן ממוצרים-סטריליים,שיש לקנות חדש).
    shira

• אני התחלתי לפני שבוע (שבוע 34)
    תראי בעקרון זה לפנות לעצמך 2 ימים/ערבים מרוכזים של חנויות ולבדוק...
    תבדקי לגבי עגלות עוד לפני באינטרנט ואז תלכי לראות בעיניים ותתענייני לגבי חדרים ומה הכי משתלם..
    לא תמיד משתלם לעשות חבילה
  • התחלתי להתעניין משבוע 20 + .
    וללכת ממש משבוע 25-26
    הלכתי לכמה חנויות לבדוק עסקאות לידה ועגלות .
    בשבוע 29- סגרתי עסקה

• אמרתי לעצמי כבר שאני צריכה ללכת לעשות סיבוב התעניינות שבוע שעבר אבל לא הצלחתי להגיע לזה
  • היום בעלי התחיל לצבוע חדר

]
  • אני זו לא דוגמה טובה...
    כמו שאמרה מרווה, רק הרבה יותר קיצוני.

עד שבוע 36 לא עשיתי כלום, לא בדקתי ולא דרכתי בחנות תינוקות,
    רק משום שלא היה לי זמן.
    הייתי בזמן לימודים, ועבדתי בשתי עבודות במקביל.
    החל משבוע 37 הלכתי לסיבוב "היכרות" בשילב ובמוצצים -
    הופתעתי לגלות שכל המחירים מופקעים לאחר סבב וירטואלי באינטרנט.
    הרבה יותר משתלם להזמין דברים בE-bay - כולל ביגוד תינוקות!
    אז החלטתי לקחת הכל משומש - מאתר "אגורה".
    הבאתי משם כל כך הרבה ציוד בחינם, שזה ישמש עוד את הילדים של האחיות שלי.
    כמובן, שאחרי שקיבלתי כל כך הרבה, דאגתי גם להעביר הלאה ציוד שסיימתי להשתמש בו.
    ברמה האישית, אני לא פריקית של דברים חדשים.
    נכון שנעים מאוד מקבל הכל חדש,
    אבל באילוצים הנוכחיים של חיי, משומש זה עדיף, לאחר שיפצורים יצירתיים וניקוי יסודי.
    אפילו אם היה לי יותר כסף, לא חושבת שהייתי רצה לקנות הכל חודש,
    מה גם שיש דברים רבים וחשובים יותר להוציא עליהם את הכסף.
    בעיני זה סתם לתת כסף ליבואנים שעושים עלינו, הצרכנים הישראלים, קופה!

סורי אם ביעסתי מישהי, אבל זוהי דעתי האישית.
  • היי אולי אני פה בשבילך...את הילודה מבחינתי סיימתי לעת עתה יש לי שלוש בנות מקסימות ואנחנו לפני מעבר דירה כך שהכל אוטוטו ארוז...עכשיו....אני פריקית קניות ואוהבת את הדברים הכי טובים אם תהיה מעוניינת יש לי למכור מיטה בצבע שמנת ושידה של 120 ס"מ מהממת....משילב..טרמפולינה של פישר פרייס שעלתה לי 500 אוניברסיטה של טייני לאב שעלתה לי 500 ומובייל מהמם שאני אישית מאודדדדדדדדדד ממליצה עם מוזיקה של מוצרט וגם בשילוב מנורת לילה הכל בקופסאות שמור כמו חדש..המנהל בשילב אמר לי שאני יכולה להחזיר לחנות חחחועגלה של קווני עם הסלקל של מקסי קוזי ואמבטיה וטיולון אם משהו יעניין אותך צרי קשר אני מבאר שבע...אם יש לך בת בדרך אשמח לתת לך ביגוד ראשוני -הכל חדש....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה