קושי בלבול תעזרי לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • br]אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי
    זה הריון שני שלי
    הראשון היה מבחירה והשני לא שזה הקושי שלי ושל בעלח .
    הבת שלי בת 8 חודשים שזה גם מה שמקשה תעניין כי היא עוד קטנה.
    אנחנו לא יודעים מה לעשות בגלל שהמצב כיום לא ממש מזהיר
    אני עובדת במעון ולא מרוויחה המון וגם בעלי אז איך נסתדר, אנחנו רוצים ילדים פשןט לא ידענו אם כרגע אני התנהגתי בחוסר אחריות ושיחקתי עם הגלולות עד שהפסקתי ולא סיפרתי לו .

מה צריך לעשות כרגע?
    ללכת לרופא? חברה אמרה לי ללכת למרפאה לעשות בדיקת שתן שהם יגלו אם זה כן הריון
    איזה קושי
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה

קודם כל את צריכה להבדק ולראות שההריון
    תקין והכל בסדר ואז להחליט
    אין ספק שזה לא פשוט
    לגדל ילד בן שנה שנה וארבע ותינוק בן יומו
    את חייבת לחשוב על 2 האופציות
    האם להשאיר או לא .
    אני יכולה לומר לך שאני כן הייתי משאירה
    ולא בגלל שאני דתייה או בכלל בגלל שאני לא יכולה להרות טבעי
    אלא כי אני חושבת שהפרשים קטנים זה כייף
    אז 2 זה נחמד .
    אומרים שכל ילד מביא את המזל שלו
    אני לא כל כך מאמינה בזה
    אני מכירה כמה בנות שלא עבד אצלהן
    מאחלת לך שתגיעי להחלטה הנכונה !
    תאמיני לי שאחרי שהילד יגיע לעולם
    תודי לה׳ שהשארת אותו !

בהצלחה

בע"ה נעשה ונצליח
  • אני חושבת שכל ילד מביא ברכה, והפרנסה תגיע אם תהיו אופטימים. ילדים מביאים פרנסה ובגלל זה לא עוצרים הריון. אבל אני לא מכירה את המצב שלכם ובזה רק אתם יכולים לדעת אם תסתדרו או לא..
    נראה לי שהבנות פה יגידו לך להשאיר כי כולנו בנות שמנסות לא מעט זמן להיקלט ללא הצלחה ואם את קיבלת מתנה כל כך נפלאה חבל לוותר עליה, כי כמו שאמרת אתם רוצים עוד ילדים...
    בשורות טובות והצלחה בכל החלטה שתיקחו!
  • אני ממש מבינה את הקושי וההתלבטות, וזו באמת החלטה קשה.. דוגרי אני חושבת שזה לא ממש המקום לפרסם בו הודעה כזו.. כפי שמצביע שם הפורום הבנות פה מאד רוצות להיות בהריון.. מאחלת לך בהצלחה, ושתהיי שלמה עם איזו החלטה שתקבלי...
  • לא ממליצה על הפלה טבעית זה תמיד ילווה אותך כל החיים הפספוס הזה.
    כל ילד מביא את המזל שלו .

בשורות טובות :))
  • עברתי 7 הפלות טבעיות וזה עצוב לי שאת חושבת ליזום הפלה מעצמך.
    יש את אגודת אפרת שעוזרות מאוד לנשים שרוצות להפיל בגלל בעיות כספיות או אחרות.
    קרובת משפחה שלי פנתה אליהם, הם עזרו לה מאוד וכיום בנה שנולד כבר עולה לכיתה א' והיא לא מתחרטת לרגע.
    הנה הלינק אליהם:
    http://www.efrat.org.il/
    בבקשה אל תפילי

• הי,
    אני לא דתיה אבל יכולה להגיד לך מנסיון, משהו שלמדתי בתקופה האחרונה של חיי- כל דבר שקורה בחיים זה הכוונה של ההוא מלמעלה. אולי עכשיו זה נראה לך קשה ובלתי אפשרי, אבל אי אםשר לדעת מה יוליד לו יום ולאיזה מסלול מכוונים אותך. אני חלילה לא מנסה לשכנע אותך לשום כיוון וכל החלטה שתקבלי היא ההחלטה הנכונה עבורך... אני לא הצלחתי להרות די הרבה זמן אבל כשסוף סוף הצלחתי הבנתי שהילדה שלי נולדה ב ד י ו ק בזמן המתאים, והבנצי למה היה צורך לחכות, כשהיא באה סוף סוף דברים התחילו להסתדר , בפעם הראשונה בחיי הרגשתי שהפאזל של חיי סוף סוף מתחיל להתחבר... שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתחליטי
  • התשובות פה מדהימות אחת אחת.

קודם כל לכי להבדק, שנגיע לגשר נחצה אותו
    במידה וזה הריון לדעתי זו ברכה
    ילד זה אושר.
    אני נקלטתי עם תהל שלי לאחר 7 חודשים
    היום הילדים שלי חברים טובים וקשורים מאוד.
    אני בטוחה שעם הזמן זה רק יתעצם
    הפרשים קטנים זה מעולה גם לשיתופיות ולאחריות של הגדול
    וגם תקצרי את הפירות אח"כ.

שיהיה בהצלחה ותעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה