מנסים להרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קיבלתי מחזור ב8.5-13.5 והביוץ שלי היה ב19.5 במהלך כל הביוץ שכבנו במטרה להיקלט איך אדע בוודאות? כי יש לי אחרי הביוץ כאבים ואין לי בכלל הפרשות חומות או דם יש לי רק לבנות קראתי במאמרים שאם אין דם אז זה לא נקלט האם זה נכון? האם יש טעם לחכות לאחרי האיחור בווסת האם יש מצב שנקלטתי? כי לא החסרנו את תקופת הביוץ שכבנו יום לפני ביום הביוץ ולאחריו
11 תגובות
עמוד 1
  • ומתי אני אמורה לקבל ווסת כי זו פעם ראשונה שאנחנו שוכבים במטרה להרות הייתי רוצה לדעת מתח אמור להגיע לי שוב מחזור?
  • זה הראה לי בבדיקת הביוץ במשך יומיים ה19/5-2/5 שני פסים חזקים וביום ה21/5 הראה לי פס חזק ופס בהיר שזה מעיד שזה שלילי
  • ראשית כל את צריכה לקבל יום ראשון הבא פלוס מינוס אם הביוץ היה ב 19.5.
    המחזור בדר"כ מגיע שבועיים אחרי הביוץ.
    שנית כל אין אפשרות לדעת אם נקלטת או לא פשוט לחכות לאיחור ומה שכן גם לקיים 3 ימים ברציפות זה לא אומר כלום כי הזרע נחלש כבר ביום השלישי.
    עדיף תמיד לקיים יום לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו במידה ואת יודעת מתי את מבייצת.
    ודבר אחרון אל תלחיצי את עצמך זאת הבעיה המרכזית את מחלישה את הגוף שלך וזה מפריע לקליטה של הריון .תירגעי ותאמיני לי שזה יגיע בע"ה תתפללי .
    בהצלחה :))

בשורות טובות :))
  • המון תודה לך זה אמור להיות הריון ראשון . אז כל מה שצריך זה לחכות עד לאחר האיחור מספיק יום אחד או מס ימים כדי לעשות בדיקה? ומה יותר מהימן: בדיקה ביתית או דם?
  • ומבחינת הבדיקת ביוץ הפעם הראשונה שבדקתי היתה ב18/5-19/5 ב18/5 זה הראה שלילי ושכבנו וב19/5-20/5 זה נתן לי שני פסים חיוביים חזקים וביום השלישי זה נתן שלילית פס אחד

• חשוב לי גם לציין שזו פעם ראשונה שאני מזהה ביוץ וחיכיתי ככ הרבה שהווסת תהיה תקינה לכן אייני יודעת חישוב ימים של ביוץ אשמח אם תעזרו לי למצוא מתי הווסת הבאה
  • הווסת הבאה צריכה להיום בדיוק 14 יום מהביוץ שזה אומר שבעה הבא יום ראשון יכול להיות יום לפני או אחרי אי אפשר לדעת בדיוק אנחנו לא מכונה. לגבי הבדיקה אני השתמשתי תמיד בביתית וחיכיתי לאיחור של יומיים. בהצלחה

• אני עושה בדיקת חום השחר ומאז הביוץ זה מראה על אחידות אבל ביומיים האחרונים זה רק עולה זה הגיע ל- 37.4
  • למה את לא מאחדת הכל בהודעה אחת?
    בהצלחה!!

איה
  • מאז הביוץ חום השחר נע בין 36.5-37.4 מה קורה לי? זה סימן למה לקבלת וסת כי היו לי כאבים ועברו להם והבוקר מדדתי והיה לי 37.4 הווסת שלי אמורה להגיע ב2.6
  • דנית מתוקה את סתם מלחיצה את עצמך עם כל הבדיקות האלה וזה לא תורם .
    עזבי אותך מבדיקות חום ומכל המסביב.
    אם את יודעת מתי הביוץ זה טוב את פשוט צריכה להירגע לקיים יחסים יום לפני הביוץ ויום אחרי ולהתפלל שזה יבוא בע"ה.
    ברגע שאת בלחץ זה רק מקשה על הכל.
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה