ילד בן 5 וקצת שישן גרוע ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נדב
13 תגובות
עמוד 1
  • גם לגדולה שלי יש בעיה עם השינה, היא ערה שעות שלמות בלילה בלי להצליח להרדם חזרה.
    דיברנו עם רופאת הילדים והיא אמרה שנבוא למלא שאלון והיא תתן לנו הפניה למעבדת שינה.

• מעבדת שינה נשמעת כרעיון מצוין....

• למכור את הילד !
  • אומרים שילדים שיש להם פעילות מוגברת ונמרצת במהלך היום בדר"כ מהאדרנלין לא ישנו טוב בלילה...

אבל אם את אומרת שזה חוזר על עצמו זה לא נראה לי זה...

תנסי אולי שימנע מפעילות כלשהי כשעה לפני השינה, יתקלח לפני... יכנס למיטה ברוגע. במקביל חשוב לבדוק את זה

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• עברנו עם שקד מעבדת שינה, בה התגלה שיש לו הפסקות נשימה בזמן השינה...
    אני צריכה לחזור עם התוצאה של המעבדה לרופא א.א.ג.
    עשינו את הבדיקה בהמלצת קלינאית תקשורת...
    אני ממליצה בחום! יש מצב שאם הרופא א.א.ג יסכים, אז אעשה גם לעידו את הבדיקה הזאת... הוא מתעורר באמצע הלילה עם שיעול כאילו הוא נחנק.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • למה את לא לוקחת אותו למכון שינה ?
    שישן שם... ברור שעם מבוגר ליד.....
    יחברו אותו לאלקטרודות....ו אולי יעלו על הבעייה....
    אלירן עבר את זה אבל בגלל בעיה אחרת.

• שיר דוקא הילדים שלי משתוללים כלללללל היום ונשפכים בלילה וגם נירדמים די מהר.

אני חושבת שלפנות לרופא ילדים בשלב ראשון ולשאול על מעבדת שינה באמת. אולי יש גורם פיזיולוגי אמיתי שמפריע לו.

אפשר להשתגע מזה
  • קיבלנו היום את ההפניה למעבדת שינה ובנוסף הפניה לנוירולוג כי יש איזה הורמון שאחראי על השינה ויכול להיות ששם הבעיה.
    דברי עם הרופא, תראי אולי אפשר לעזור לכם

• נגה
  • יואוו איזה בעסה
    פייס: ortal_hori

• אצלנו דווקא הקטנה מעמידה במבחנים אינסופיים

גם בשינה

גם היא מאז ומתמיד מתעוררת מספר פעמים בלילה. כשהיתה קטנה זה היה למוצץ, אח"כ למים, אח"כ התקופה הנוראית של אליהו הנביא, ועכשיו זה כדי לכסות אותה....

הלילה קמה בהיסטריה כי התעוררה בדיוק כשהיתה הפסקת חשמל והחדר היה חשוך לגמרי. כמובן שאח"כ סרטים עד שחוזרה לישון

אני לא בטוחה שאצלנו מעבדת שינה תפתור את הבעיה... זה משהו רגשי שדורש טיפול פסיכולוגי. מקווים שבקרוב נתחיל לטפל גם בזה (אנחנו בהמתנה)

עם הגדול היינו במעבדת שינה בגלל הנחירות, נזלות וכו', לפני הניתוח של השקד השלישי והשקדים. גילו שיש לו הפסקות נשימה. אבל גם אם הוא התעורר מזה, הוא אף פעם לא העיר אותנו. הלילות שלו שקטים מגיל שנה.

אני כל הזמן מנסה לנחם את עצמי שעוד מעט היא תתבגר ותפסיק לבכות באמצע הלילה.... עד איזה גיל זה ימשיך???

ולמה באמת הוא ישן עם גרביים בחום הזה???

ונאחל לכולנו רק לילות שקטים
  • אצלנו כל ילד מעמיד אותנו באתגר אחר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה