מיכלי_פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך? איך ההריון?

4 תגובות
עמוד 1
  • היי אודליה מה נשמע? ההריון עובר טוב ברוך ה' .
    אגב - זה כבר פעוטון :) עם 9 ילדים ברוך ה' .

אמממ בשירים להפעלת ילדים גדולים אני קצת פחות מנוסה
    אני יותר מתמחת בפעוטות עד 3 וזה השירים הסטנדרטים כמו עוגה עוגה , נסדר מעגל , רכבת ןכד' .

אולי תחפשי באינטרנט שירים להפעלת ילדים .. גם ביוטיוב ובדכ שיר אחד מוצא שיר אחר (כי יש שם קישורים של אנשים שחיפשו גם ...)
    יש לי אולי שיר אחד שיכול להיות מתאים עם תיפופים על הגוף בכל מיני צורות זה נקרא " לתופף על הגוף"

יכול להיות שגולי תיהיה לך יותר לעזר כי גם היא מתחום החינוך .. ובחינוך מיוחד יש הרבה עבודה על הגוף ( אם אני לא טועה )

• תודה מיכל!
    אני כבר שבוע (!!) מחפשת ביוטיוב ובכל מיני אתרים ופורומים ולא מוצאת דברים בסגנון.
    הפיתרון הוא לקנות דיסקים ונראה לי שאין לי ברירה וזה מה שאעשה.
    מעניין אם גולי תראה את השרשור ותוכל לעזור..

אחפש את השיר שאמרת לי, מקווה למצוא אותו.
    ומזל טוב על הפעוטון

• זה ליום הולדת ?
    אני גם אחפש לך ואעלה לינקים .

• לא, זה למפגש סוף יום
    לילדים אין ככ סבלנות ושיר עם תנועות מאוד מרגיע אותם והם אוהבים.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה