העברה של הקטן לחדר משלו, בקשה לעצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנצ׳יק סה״כ בן שבועיים.. כרגע הוא ישן בעריסה איתי בחדר.
    בעלי המקסים ישן בסלון מסיבות הלכתיות,
    בע״ה בעוד כחודש בעלי יחזור לישון בחדר והוא לא בחופשת לידה כמוני,
    משמע הבכי של הקטן יכול להפריע לשנתו ולגרום לו לקום הפוך לעבודה..
    החדר של הילד ממש צמוד אלינו, ואני לא חושבת שתהיה סיבה שלא אשמע אותו בוכה כשיצטרך אותי...
    מתי אתן חושבות שיהיה נכון להעביר אותו לחדר משלו??

~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
    כל מה שילד צריך הוא מבוגר אחד שיאמין בו.
    - הרב שלמה קרליבך
11 תגובות
עמוד 1
  • שבועיים שלוש זה טוב לדעתי. אנחנו ישנים עם דלתות פתוחות ואני שומעת כל ציפצוף של ילד והוא כבר גדול יחסית))) חוץ מזה יש כל מיני מוניטורים למיניהם עם מיקרופון ומצלמה)) יש לי גם כזה)
    ]
  • שכחתי לציין שאני לא בעד מוניטורים וכדומה.. בגלל הקרינה שיש בזה..

- הרב שלמה קרליבך
  • לא הבנתי מה זה סיבות הלכתיות?
  • אני לא אוהבת להעביר ילד בגיל "כ קטן.....לדעתי לא לפני גיל 3-4 חודשים(טוב בהתחשב ששלי עוברים לחדר שלהם בסביבות גיל שנה)וזה לא בגלל שהם קמים בלילה כי ב:ה אצלי הם ישנים מגיל 5-6 חחודשים לילה שלם.....
    אבל,זוהי דעתי.
    בקשר לבעלך אם הוא לא ר\צריך לקום אליו אין סיבה שיקום בגללו במיוחד גברים ממשיכים לישון בלי בעיות....
    אא"כ התינוק צרחן ברמות לא נורמליות וזה ממש מפריע לישון....אני חושבת שתנסו ותראו איך הולך כשבעלך איתך בחדר.......
  • מה שענו ומוסיפה בגלל שיש לנו בית קטן הילדה איתנו בחדר אז גם אם היא כמה בדרכ בעלי לא שומע כלום אלא אם כן אני צריכה עזרה כלשהי אז הוא קם ומתרגלים ללישון פחות לא קל בהתחלה אבל מסתגלים

• למי ששאלה למה הוא ישן בסלון.. נכון שאפשר עם הפרדה במיטות אבל המיטה שלנו היא זוגית בלי הפרדה והספה הרבה יותר נוחה מאשר מזרון בחדר.
    אם הילד בוכה הבעל אמנם לא צריך לקום אבל זה מערער את השינה והשינה לא עמוקה כל כך..

- הרב שלמה קרליבך
  • תראי אני אישית לא מעבירה לפני 4 חודשים
    אך אני כן יכולה לומר שזה מאוד אינדיבידואלי
    יש לי חברות שמעבירות מייד ו-או אחרי שבועיים חודש , חודשיים כל אחת לפי הרגשתה
    ויש לי חברה אחת משוגעת שהילדים שלה ישנים איתה 2 ילדים עד גיל 3 ויותר
    ישנים איתה במיטה מרצונה!!!!!!!!!!!!!!!!

• goly, אני לא מסכימה איתך.. אני בבית כרגע ויכולה לישון במהלך היום, בעלי קם מוקדם לעבודה וחוזר רק בסביבות 5,6 הביתה..
    למה לעייף אותו אם גם ככה רוב הסיכויים כשהילד יבכה זה יהיה בגלל שהוא רעב?! (ואני מניקה..)
    וכשבעלי יחזור הביתה אני מעדיפה שיהיה לו כוח להיות עם הילד ואיתי מאשר שיהיה הפוך מעייפות...

- הרב שלמה קרליבך
  • אני רק רוצה להגיד לך שיש לך כנראה בעל מיוחד מאוד!
    הלוואי עלי!
    אצלי יכולים לבכות לידו, לצרוח באוזנו, לקפוץ עליו והוא לא יתעורר בכלל!
    רותי
  • תעבירי מתי שאת מרגישה בסדר עם זה....

מקסימום, אם תראי שלהתעורר וללכת לחדר מעיר אותך והורס לך את השינה יותר ממה שעושה צעד וחצי בעיניים עצומות לעריסה, תחזירי בחזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה