היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שנה וחצי של ניסיונות, 3 פעמיים איקקלומין, פעמיים גונל ... חייבת לומר שכבר אין לי כוחות, מיואשת סופית מאיפה שואבים כוחות? כי אין לי.....:(
שיהיה המון הצלחה ובשורות טובות לכל המנסות!!
? איה
7 תגובות
עמוד 1
קודם כול הכלל הראשון לא להתייאש !!!! אני עשיתי 3 הזרעות כפולות ו13 הפריות שלא הצליחו ועדיין נלחמת ... מאיפה שואבים את הכוחות ??????????? מהרצון לחבוק ילד !!! מאחלת לך שהדרך שלך תהיה הרבה יותר קלה ... והכי חשוב לא להתייאש זה יגיע בע"ה !! בהצלחה
תודה רעיה מדהימה! גאה בך על הכוחות ומאחלת לך שתקלטי בטיפול הקרוב!!!
אפשר לשאול מה הבעיה אצלכם?
איה
היי בהפריה האחרונה אני נשבעתי לעצמי/בעלול/והרופא שלי שזהווווווווווווווווווווווווווווווווווו אם הפעם לא נתפס אז אני סימתיי את הקרירה שלי כאן ונהיה נס בשם שי-אל המהממת שלי שה' ישמור לי אותה
בובה קיבלתי את החיבוק שלך, מקווה שהוא יתן לי את הכוח להמשיך ושיקלט כבר כי ככל שהזמן עובר נהייה לי יותר קשה!!! בטוח את יודעת על מה מדובר...
השם שי-אל מדהים!!! שמחה בשבילך שהשם ישמור אותה ושתביא לך רק נחת, אמן!
איה
אצל בעלי זרע קצת חלש ( שלפי הרופאים ניתן להיקלט איתו טבעי ) ואצלי רזרבה שחלתית נמוכה ( שגם הם אומרים שאפשר טבעי ) אני מייצרת עוברים באיכות טובה .. אבל כנראה שה' עוד לא החליט שזה הזמן אני מאמינה שכה' יחליט זה יגיע בגדול בע"ה !!! לא להתייאש!!!
צוברים כוחות מסיפורים טובים של אנשים אחרים...אנחנו גם ניסינו קרוב לשנתיים לפני שנכנסתי להריון... מההתחלה איקוקלמין- ישר עם הפסקת הגלולות בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות. ורפואה אלטרנטיבית ומה לא... לבסוף דווקא 5 חודשים לאחר שהפסקתי עם כל הטיפולים נכנסתי להריון באופן טבעי- ביוץ שסוף סוף נזכר להגיע- שלושה חודשים אחרי וסת אחרונה. כנגד כל דברי הרופאים לגבי קיום ביוץ... אז אל תתייאשי מתוקה, בעזרת השם תבורכי בקרוב מאוד בתינוק/ת מהממים
איזה מדהימות אתן!!! בדיוק מבנות כמוכן שואבים כנראה כוחות... כל כך כיף לשמוע שנקלטת טבעי ככה זה אצלנו שחלות פוליציסטיות מחזור אחת לכמה חודשים ועד שיש ביוץ קשה לעלות עליו זה באמת נס!