מזמן לא עדכנתי... וכל מיני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

הבטחתי בזמנו לעדכן לגבי גל (למי שזוכרת - בגרות מינית מוקדמת), אז ככה:
    עשינו לה בדיקות מקיפות שכללו בדיקות דם, צילום כף היד ובדיקת אולטרסאונד של הרחם. עם כל התוצאות חזרנו לרופאה ואמרה שלא ניתן לקבוע באופן חד משמעי האם מתחילה פעילות או לא. הממצאים מראים שיש משהו, אולי התחלה אבל בינתיים לא צריך לעשות דבר, אלא להיות רק במעקב. בעוד כחודשיים יהיה לנו ביקור חוזר ואז נראה.
    מצידי - כל יום שאני לא מזריקה לה, אני מאושרת.
    במקביל אני גם עוקבת האם החזה שלה ממשיך להתפתח או לא.
    הרופאה אמרה שיש גם מקרים שזה כאילו התחלה אבל אז זה מפסיק לכמה שנים, כולי תקווה שזהו המקרה
4 תגובות
עמוד 1
  • יואוו אורלי הקטע עם התולעים
    פייס: ortal_hori

• טוב שהכל בסדר עם הבנות, הלוואי שתהיה הפסקה עם גל
  • שמחה בשבילך שבינתיים לא צריך כלום פרט למעקב

• גם אותי מחרפן חוסר ההתחשבות של הורים
    אני כ"כ נזהרת כשיש משהו לילדים שלי שחלילה לא ידביקו ו... תמיד הילדים שלי נדבקים מחולרות של הורים חסרי אחריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה