סקר - השקעה בעגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מאחר וב"ה אני כבר חודש חמישי
16 תגובות
עמוד 1
  • תראי, ב 5200 את יכולה למצוא גם עם סל קל...

אני קניתי בזמנו עגלה שעלתה 2500 בערך, גם של פג פרגו, והיא דווקא הייתה מה זה מסורבלת בשבילי
  • אני כנראה לא אעזור לך בשרשור הזה,
    כי אני מעולם לא קניתי עגלה חדשה.

לדעתי המחירים של העגלות בארץ מופקעים
    (אפשר לקנות במחיר הזה טוס טוס)
    ואני לא רציתי לקחת חלק בשחיתות הזו של היבואנים.

אפשר למצוא עגלה זולה בE-bay ולקבל משלוח ארצה.
    הרי בסוף הכל מיוצר בסין/קוריאה.
    תבדקי גם בחנויות לא ממותגות (אני יודעת שיש חנות זולה במיוחד בירכא)
    לדעתי גג בסכום של 2,500 ש"ח תוכלי למצוא כל עגלה ממותגת.

בהצלחה בובה!!!
  • עכשיו את מתלהבת אבל עזבי.... זה מזה מיותר לקנות עגלה כל כך יקרה. אנחנו גם רצינו עגלה של פג פרגו סקייט כולל הכול סביב 8000 ש"ח טוב שירדנו מזה

]
  • בהתחלה חשבתי שזה מוגזם לקנות עגלה יקרה כל כך, אבל אחרי שעשיתי כל כך הרבה סיבובי עגלות וראיתי איכות מול מחיר- אני לא חושבת פעמיים! אני הזמנתי את הסטוקי שעולה גם 5200 אני מעדיפה לשלם יותר על איכות, עגלה שתשמור על הגב של התינוק (הרבה אנשים לא חושבים על זה בגיל הזה ושמים תינוקות בעגלות פשוטות שממש מעקמות לתינוק את הגב-הוסבר לי ע״י מישהי שלמדה תחום טיפול בתינוקות)
    אהבתי בסטוקי את היציבות שלה, דרגת בטיחות 5מ5, את העובדה שהאמבטיה/הטיולון יושבים גבוה, קרוב להורה ומעל גובה הפיח של המכוניות. וגם את המראה. אז כן היא יקרה אבל עדיף לחסוך בדברים אחרים ולשלם יותר על איכות ובריאות של הילד.

• תראי זה סובייקטיבי ... כל אחת מסתכלת על המילה "יקר" באופן שונה
    לפי המצב הכלכלי שלה .
    בשבילי זה יקר - ועוד בלי סלקל .
    אני קניתי את שלי אמבטיה טיוליון סלקל ותיק ב 2500 - בבה קומפורט שהאמבטיה שלה מתחברת לאוטו .. זה מה שהיה לי חשוב . היא לא יפה במיוחד והיא לא הייטקסטית ..
    היא מתאימה לי מבחינת הגודל והמשקל והכסף וזה מה שחיפשתי .

אם הייתי מרוויחה יותר והייתי מאוהבת במותגים אז הייתי משקיעה יותר

• הבהרה: העגלה כולל סלקל עולה 5200 ש"ח, אבל אני לא רוצה סלקל כי נקנה כיסא בטיחות לאוטו מגיל 0, זה כבר נושא לסקר אחר
  • אני ראיתי עגלה ממש יפה, ב 1,700 שקל כולל אמבטיה.. נניח ואם אני מצרפת אליה סל קל זה יעלה לי 2500.. זה כבר חצי מהמחיר של הפג פרגו.

העגלה היא של ביבה..

אני מציעה לך לקחת איזו שבת אחת ולהגיע לחנות שקוראים לה "מיי בייבי" שנמצאת בירכא. את תמצאי שם ים של מותגים במחירים "עממיים"
  • חברים שלנו היו שבוע שעבר שמיי בייבי בירכא ואמרו לנו שאין מה לחפש שם, המחירים טיפסו יופי...
  • הכל שטויות ,מזרנים אורטופדיים וכל הטריקים שיווקיים !!! את יודעת שבמיטה של תינוק יש מזרן הכי פשוט שיש ,את יודעת למה? כי לתינוק כמעט ואין מקשל ככה שאין שום סיכוי בעולם שמזרן כלשהו יעקם לו את הגב , ככה גם בעגלה .
    בעיני ממש מיותר להוציא סכומים כאלה !! אפשר להסתפק בעגלות הרבה יותר זולות במחיר וגם מספיק בטיחותיות!!! כמו למשל אינגליזינה http://www.shilav.co.il/carriages-strollers/new-born-carts/vanilla-beige-lounge-stroller
    או למשל בריטקס
    http://www.shilav.co.il/carriages-strollers/new-born-carts/green-cactus-b-agile-britax-nb-stroller-4-wheels
    בייבי ג'וגר כמו בריטקס בערך-גם הטיולון שלו ישרת אותך לאורך זמן כי הוא יחסית לא כבד
    תיק תמיד אפשר לקנות בנפרד ,סתם שטויות לדעתי ולא חובה.
    גם סייבק לדעתי מעולים בעגלות
    http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=CYBEX_CALLISTO
    ואם את רוצה משהו ממש לטווח ארוך שלא תתייאשי אחרי חצי שנה להכניס לאוטו ולהוציא מהאוטו כי זה פשוט שוקל טון אז ממליצה ללכת על מאקלרן -עגלה איכותית וקלה מאוד עם אמבטיה רכה שאפשר לאחסן בקלות . מרופדת היטב ומאוד בטיחותית
  • היי
    שלא יסקלו אותי כאן אבל כן אני מעדיפה עגלה טובהה ויקרה
    את מסתובבת איתה כל היום ולכן צריך משהוא טוב להסתובב איתו בין הרגלים
  • תות בננה למה שיסקלו אותך?
    יקר זה בעיני המתבונן ,או יותר בהתאם לכיס של אותו מתבונן . אני קניתי טיולון טוב ,היה לי פחות חשוב המותג של העגלה כי תכלס בגיל 6 חודשים הסתובבתי עם טיולון נוח וקל ,לא הוצאתי אלפי שקלים כי בעיני זה מיותר ,אבל כל אחת תעשה מה שנוח לה
  • היי בובה

תראי
    אני מאוד רציתי את המוצי מהמלצות והתלהבות (כיום מיותרת בעיניי)
    אז מראש לא קניתי קומפלט
    כי היא נורא יקרה!
    קניתי ללא סלקל בתוך חבילת לידה ובגלל שלקחנו חדר שינה מפואר
    אז עשו לנו מחיר של 2,500.
    בגדול אני כן בעד להשקיע בעגלה לילד הראשון (ומבחינת הכסף כאמור זה תלוי)
    כי בגיל שנה וחצי בערך אני מאחסנת ועוברים לטיולון פשוט.
    כך שהאצלי היא נראית חדשה ושמורה לילד הבא.

• תות בננה אני בדעתך, אף אחד לא יסלוק אותך...
  • לא להאמין שהפג פרגו בזמנו ( מרגישה זקנה חחחח)
  • מבחינת המחיר זה מאוד תלוי..אני למשל לא ממש רציתי להשקיע בגלל 2 סיבות
    1.לא רציתי להעמיס על אמא שלי בכל מקרה קנינו עגלה של איקס מקס וחמותי ביקשה שנחליף בגלל שהיה בעגלה צבע שחור אז החזרנו תעגלה ונישארנו עם זיכוי לא מצאנו עגלה בדוקטור בייבי לאחר מכן הלכתי למאי בייבי עם בעלי וואלה אני יגיד לך תאמת כשאמא שלי כבר לא היתה בתמונה עליתי דרגה והתחלתי להסתכל על עגלות לא פחות מ 4 אלף..
    2.תלוי לכמה ילדים את רוצה להאיר תעגלה אני למשל לא חושבת להשאיר אותה ליותר מ 2 ילדים
    בגלל שעשיתי טעות בבחירת העגלה (ברווי)אז אני חושבת לקנות עגלה חדשה לילד השני..
    אני רואה בזמן האחרון איזה עגלה כמעט אצל כולם נידלקתח עלייה אבל אני לא יודעת עליה כלום אני ינסה למצוא תמונה בגוגל
    אם אני לא טועה זה זאת
    http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=BebeConfort_ELEA#thumb

• ברור שמחיר יקר זה לא מדד לאיכות ויש לבדוק כל עגלה בפני עצמה- אבל אני לא אשלול עגלה על מחיר אם בעיני היא תשמור על הילד שלי הכי טוב. ובעזרת השם נשתמש בה גם לילד הבא אז זה יהיה שווה את הכסף כפליים.
    ואגב מה שכתבתי לגבי שמירה על גב התינוק זה לא על המזרון שאכן יחסית דק בכולם אלא על מבנה העגלה,
    הייתי בחנות בבילו שבוע שעבר - ואמא הלכה עם תינוק בעגלה שרואים שהולכת לגמרי באלכסון!! האמבטיה עצמה, כשראש התינוק כלפי מטה
    ויש עגלות שאת ממש רואה את הילד מתקפל לשניים בפנים ולא שוכב ישר- זה חשוב במיוחד בחודשים הראשונים... זה לצערי עושה נזק לתינוק - ביננו מי חושב על זה מראש? ומזלי שהיה מי שיעיר את תשומת ליבי לעניין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה