סקר: דור הסמרטפונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם גם ילדיכם בקיאים בתפעול הסמארטפונים?

נהוראי יודע לענות לשיחות תוך גרירת הלחצן
    יודע לשחק
    לבטל נעילה
    להקיש ולחייג
    וגם לדפדף בתמונות.

הכל הוא עושה תוך בקיאות במסך המגע

8 תגובות
עמוד 1
  • אצלינו טלפון הוא מחוץ לתחום !
    שלי אף פעם לא נתתי לאיתמר . בעלי יש לו אייפון והוא כן היה נותן לו לשחק בו ,עד שסוף סוף תפס שכל והבין שזה לא בריא בכלל !קרינה זה א' ,התמכרות ב' ,ולכי תדעי מה עוד ג' אז איתמר עבר גמילה רצינית ולא מבקש יותר
  • כן...כן... בקיא מאוד
  • הלוואי והייתי מצליחה למנוע את עניין הפלאפונים אם אני לא נותנת בעלי נותן לא בעלי אמא שלי ואחותי קשה מידי להלחם בתופעה לצערי וכן היא יותר ויותר יודעת ומבינה
  • לי ולבעלי יש עדיין מכשירים עם חייגנים.
    אך ךאחותי יש סמרטפון והן בהחלט מתפעלות אותו אותו יותר טוב ממני.
    אני אישית מאוד נגב אולי כי בנותיי הן רק בנות 4 ולא נראה לי שזה מה שצריך להעסיק ילדה בת 4 ואולי אני פשוט סתם שייכת לדור אחר של
    סקטים
    קלאס
    ומשחקי ילדות שהבנות שלי אלי לעולם לא יכירו
    כמה חבל לי על זה
  • אצלי היא יודעת רק לדפדף בתמונות .
    היא לא יודעת לפתוח או לנעול .
    אצל בעלי היא לוחצת על החתול המדבר ומדברת איתו - זהו... לא יותר מידי

• אצלי יחסית גדולים 6 וחצי ו4 ... שימוש לבד מחייגים , מדפדפים בתמונות, משחקים , ואפילו מורידים משחקים ... טוב הדור של היום ...דור אחר !!!!
  • מאד בקיאים, יודעים לפתוח את המשחקים, לפתוח יו טיוב וכו

• ממש אבל ממש לא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה