זקוקה לתשובות כנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם הייתן שולחות את הילדים לגן שבו הגננת היא בעלת תואר בחינוך מיוחד ולא בחינוך לגיל הרך?
    תודה

25 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי (לדעתי בלבד) שאולי לגננת כזו יש יותר סבלנות לילדים
  • אני כן, אני מסיימת תואר בחינוך לגיל הרך ולא הייתה לי בעיה לשלוח לגננת כזאת כל עוד היא טובה :)
    ואם יש לה סבלנות לילדי חינוך מיוחד, אז בטח לילדים 'רגילים'.....

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• כן. לא היה מפריע לי
    בעיקר לא בגילאים הקטנים- יותר חשוב חום אהבה והכלה - מאשר תארים

• בדיוק מה שמיכל כתבה

• כן. לדעתי חינוך זה חינוך.
  • בתור אחת שעבדה בשיי המקומות
    ונתקלה בסיטואציה כזו
    בהחלט כן.
    זה רק בונוס לילדים.

• כן !
  • בהחלט כן
  • תודה רבה!!!!!

• גם כן
  • גם אני חושבת שכן

• תלוי באינטואיציה שלי.

אם היתה לי הרגשה שהיא מוסמכת ואפשר לסמוך עליה - הייתי שולחת.

תמיד יש לי את החושים הכי טובים
    פייס: ortal_hori

• אני חושבת שהיא בעצמה מחפשת לעבוד במסגרת לא?
    גלי שתפי אותנו

• אם הגננת הייתה את אז הייתי שולחת את ליעד בעיניים עצומות :)
    אם לזה התכוונת
  • בוודאי..היא הרבה יותר טובה בעיניי..
  • תודה

• כן!

• בהחלט כן, זה לא עושה אותה פחות טובה להיפך.
    במסגרת התואר שלי בפסיכולוגיה עשיתי מספר קורסים בחינוך ובחינוך מיוחד בפרט, מלמדים בחינוך המיוחד להיות יותר קשובים לצרכים של כל ילד. כי הרי כל ילד הוא שונה מהאחר ולכן לכל ילד צרכים שונים. לדעתי זה אמור להפוך את הגננת לקשובה יותר ולמודעת יותר
  • אני למדתי הוראה לחינוך מיוחד ושתדעי לך שהתחום הזה דורש הרבה יותר ידע אקדמי בשביל התעודה, חוץ מזה שחלק מהקורסים משותפים לשני התחומים. דווקא עדיף שהילד יהיה עם גננת מהחינוך המיוחד מאשר עם גננת ללא הסמכה זו. במעון איריס בו הילדים שלי מתחנכים אחוז נכבד מהגננות שייכות לתחום החינוך המיוחד ואני שמחתי מאוד - הידע הדידקטי שיש למי שעברה הסמכה של החינוך המיוחד הוא משמעותי בגילאים צעירים ובעל ערך מוסף והוא נראה בשטח. הידע שלהן בתחום החינוך המיוחד נותן להן כלים לטיפול בבעיות רגשיות והתפתחותיות בגן. במצבים בהם הילד מתנהג חריג- המורה-גננת יכולה לייעץ להורה ולכוון מתוך ידע וניסיון. דבר חשוב נוסף הוא שמי שלמד חינוך מיוחד הוא בד"כ רגיש יותר לצרכים המיוחדים של הילדים (לכן פנו ללמוד התחום הזה) ומקבל יותר את הזקוקים לתמיכה. אם הגן בבעלות מי שהוסמך לחינוך מיוחד סביר להניח שיציב בגן עזרים שיעזרו להתמודדיות בצרכים מיוחדים.
    לסיכום- אני לגמרי בעד ואף ממליצה בחום!!!

• אחרי שכתבתי את התגובה שלי קראתי את שאר התגובות והבנתי שאת מתחום החינוך המיוחד- אני בטוחה שידע שלך בתחום המיוחד יגדיל עוד יותר את סיכויי ההצלחה שלך בניהול גן-משפחתון בהצלחה!

• הייתי שולחת בלי לשאול...
  • בהחלט כן
  • יש הרבה ילדים שהם לא נחשבים מיוחדים,
    אבל יש סיטואציות מיוחדות גם לסתם ילדים.
    טוב שתיהיה בגן כזאת מחינוך מיוחד, ככה אף אחד בטוח לא יצטרך חינוך מיוחד.
    מבינים למה התכוונתי? חחחח ...
  • הייתי שולחת.......... יש לה איזשהו רקע בחינוך.
    זה לא שהיא באה מעולם אחר לגמרי.
    רוצה לשמוע משהו?
    אז תתפלאי. יש בעיר שאני גרה בו גננת שהיא לא בעלת שום תואר.
    לא למדה כלום.
    פשוט עניין של ותק...........
    התחילה בגיל 20+ בפעוטון פרטי והפכה לגננת. כיום היא קרוב לגיל 50.
    אישה מקסימה ואימהית גם מבלי ללמוד ונשים פה- מתות עליה.

• ברור!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה