מעבדת שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני צריכה לקחת את גאיה למעבדת שינה...אם יגלו שהשקדים המוגדלים שלה אכן גורמים לה לבעיות נשימה והפסקות נשימה בלילה זה יהווה שיקול לביצוע ניתוח
    רופא אף אוזן גרון שהיינו אצלו אמר שיש אפשרות לבקש מהם את המכשיר ולבצע את התהליך בבית בלילה...ובבוקר יוצא הפלט
    מישהי מכירה את המצב הזה?או שחייבים לנסוע לשם?
    איך מסבירים לילדה בת 5 מדוע היא צריכה לישון במקום שכזה ומהי התועלת
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תנסי לתאר לה את זה כטיול כיפי, ממש כמו לאילת או לצפון בבית מלון, תני לה לארוז תיק עם בגדים יפים וכל מיני אקססוריז שהיא אוהבת, ותקני מתנה יפה לבוקר :)
    בהצלחה!!!
  • אני לא יודעת לגבי ביצוע הבדיקה בבית, אבל סיפרתי לשקד את האמת.
    אמרתי לו שהוא נוסע עם אבא לבית חולים מיוחד (אסותא), שם יבדקו אם הוא יש טוב.
    הסברתי לו שיחברו לו כל מיני חוטים ומכשירים, והוא ואבא ישנו שם ויחזרו בבוקר לבית.
    הצוות שם היה מקסים!
    הבחור (לא יודעת מה המקצוע שלו) שחיבר לו את המכשירים סיפר לו שהוא מחופש עכשיו לרובוט וזה ממש שיעשע את שקד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • איפה נעלמה התגובה שלי

• בדיוק מה שמילנה כתבה.
    היא כבר גדולה שתפי אותה באמת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה