נשבר לי הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום חגגה ילדה מהגן של יותם יומולדת והזמינה את כל הגן,
    יותם לא רצה ללכת - זה יומולדת שנייה ברציפות שהוא לא רוצה ללכת.
    רק שהפעם הילדה הזו חגגה בחצר ביתה - שנמצא מאחורי הבית שלנו
    יותם התעקש ללכת לחוג ג'ודו במקום ליומולדת- בחזור עברנו ליד היומולדת והוא סרב להצטרף
    אז עלינו הביתה.
    מהבית שמעו טוב טוב את החגיגות..
    יותם ישב בבית והקשיב - וסרב לרדת למטה.
10 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• יש ילדים שלא ממש מחבבים ימי הולדת...
    ולאו דווקא צריך לכאוב הלב בגלל זה, וחשוב מאוד גם לא לשדר לו את העצבות...

בתור ילדה שגם לא אהבה המולה וימי הולדת רעשניים או להיות בחברת ילדים מסויימת - אני יכולה לומר לך שאמא שלי מאוד הכבידה עלי בתגובות ובהבעות שלה.
    נראה שהייתה לחוצה, עצובה ומאוכזבת... יכלתי להיות שלמה עם עצמי אלמלא נהגה ככה.

זה בסדר גם לא לרצות ללכת ליום הולדת, גם אם הוא בדרך כלל אוהב ורוצה, וגם אם מדובר ברצון (או באי רצון) חד פעמי.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אל תתרגזי אבל מה הקשר בין היום הולדת לגן?

• יותם עובר סרטים של ממש בצהרון..
    סיפור ארוך מאוד,
    הוא בד"כ אוהב ללכת לימי הולדת

אבל זה היומולדת השני ברצף שהוא מסרב ללכת
    בכל מקרה כנראה שכבר מחר אנחנו מוציאים אותו מהצהרון וזהו
    הוא כבר סבל מספיק!
    [
  • אני לא יודעת מה להגיד. הרבה ממה שכתבת מזכיר לי את שחר. אבל מצד שני כששחר כבר בתוך החבורה הוא סבבה ואפילו מבין המובילים. אבל כשצריך להגיע לראשונה לקבוצה הוא כל פעם מחדש עם רגליים קרות ולפעמים לא רוצה ללכת בגלל זה. אז כשזה לגן אין ברירה אני לא מותרת אבל כשזה ליום הולדת או איזה פעילות שיש בשבת אני לא מחייבת.
    אבל נשמע שאצלכם זה משהו ברמה אחת מעל

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה