היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי אלה תודה! אנחנו עם אותה בעיה בדיוק רק שלליעד יש המון שיער ועבה ויבש כל הזמן עומד כמו אפרו.. מאיפה אפשר לקנות? מהסופר פארם? התוצאות מדהימות אגב!
אני אזכור את זה, תודה!
אני משתמשת בספריי מים שהביאו לי מחו"ל או בקרם של סרקל פייס: ortal_hori
נראה ממש טוב!
תודה
טלי בסופר פארם זה מוצר של חברת לייף.אני מאוד אוהבת את החברה הזאת. לא יודעת כמה זה עולה אבל לדעתי אם זה יעבוד גם על ליעד.מבחינת הסירוק זה מקל..אבל מבחינת המראה..עכשיו אספתי אותה מהגן וזה עדין ניראה יותר טוב ממה שהיה בדרך כלל על הבוקר :)
טלי השיער יבש כי חופפים כל יום, וגם המראה הכללי נהרס בשינה. אם חופפים בבוקר הוא נראה פחות יבש וגם למגע. זה לפחות מה שאצלינו...
אמא שלי שמה לו קצת בקצוות היבשים שמן מרוקאי איזה פעם, זה לא היה שמנוני, הריח טוב (היה לו ריח של בושם של גבר
שמן מרוקאי זה מעולה.אני עושה לעצמי כשעושה פן מוריד לי נפח ומבריק קצת את השיער.
זה בלתי סריק?
לאיילה יש קרחת עם פלומה חלקה ועדינה
התכשיר נראה מעולה.. אזכור את זה לשלב שיהיה לה שיער ולא פלומה חחחח
את רוב הדברים קניתי ופשוט רשמתי את דעתי. חיפשתי מידע ותמונות אז יצרתי קשר מולל סופרפארם והם שלחו לי להתנסות.:) לגבי בלתי סריק- כשיש לך רק 5 שערות על הראש מאוד קשה נפשית לקרוע אותו בסירוקים כי אין הרבה ברזרבה:)
אלה כל הכבוד על היוזמה
אצל אוולין בגיל שנתיים השיער התחיל לצמוח ממש מהר בהשוואה לשנתיים הקודמות.היום יש לה תלתלים אמנם עדין דק אבל כבר ניראית לגמרי כמו בת :)