בוקר טוב בנות - אולטרסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות

בשליש השני , כל כמה זמן אתן הולכות לרופאת הנשים לבדיקת אולטרסאונד שגרתית ? או בכלל מה תדירות הביקורים אצל הרופאה מלבד הבדיקות הרגילות שיש לבצע :)
3 תגובות
עמוד 1
  • בגלל שבהריון הזה היו לי בו כל מיני בעיות שב״ה עברו אז הייתי במעקב אצל רופא אחד לשבוע משבוע 5 עד 18 אבל עכשיו יש לי סקירת מערכות מאוחרת השבוע ופגישה הבאה עם הרופא שלי בעוד שבועיים שיהיה שבוע 24 פלוס ומאמינה שאחר כך זה שבוע 28 ערכת משקל ראשונה 32 ערכת משקל שנייה וזהו .... ולקראת תשיעי עוד פעם ... אין צורך ליותר זה מזה ... אם ההריון שלי היה בסדר מהתחלה לא הייתי צריכה את כל הבדיקות מעבר למה שצריך ברגיל בכל הריון !

• אם אני זוכרת נכון, הולכים אחרי הסקירה השניה רק להערכות משקל אחת לשלושה שבועות פלוס מינוס

• אני הולכת אחת לחודש בגלל שאני בפרטי בגלל קרישיות, אני יודעת שאחרי סקירה מורחבת אין יותר US אלא אם כן תקבעי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה