-
אני עושה מעקב הריון אצל אחות הריון דרך הכללית , קיבלתי תיק שווה כזה למעקב מה שלא קיבלתי פעם .... הטיפשת חלב שיש לנו היום ממש לא באה לי טוב זאת שהיתה בתקופת רואי וענבר היתה מקסימה מקסימה ...
אחות הריון נשמע יותר מגניב חחח
-
אז יש דבר כזה??
אני אפילו לא זוכרת איך קובעים לזה תור
-
חחחח חופשי הכל נראה חדש פתאום אבל מהר מאוד נכנסים לעניינים ... עוד שבוע מתחילה שישי אני בהלםםםםם ולא רוצה שיעבור מהר ......
אם לאחות הריון מתקשרים למרפאה שלך וקובעת תור אליה משבוע 12 ואת עבר עברת את זה ... וטיפשת חלב מתקשרים לטיפשות חלב ....
-
תני לי להרגיש מודל 2013.. גם אני רוצה להתקדם.. אני אזמין תור לאחות הריון!
-
כן כן נתקדם , למה לא מודל 2013 או לא ....
רוצות להרגיש מגניבות ...
-
חחחחחח תקשיבי, אני מרגישה קשישה רצח!! יאללה!!
כמה דברים השתנו מאז הפעם האחרונה!!
אפילו ראיתי שדיברת על העגלות שפעם זאת שעלתה 2500 הייתה יקרה בטירוף! ועכשיו במחיר הזה, יש עגלות הכי פשוטות!
נראה לי שאנחנו צריכות להכנס להריון לעיתים קרובות יותר
-
כן הכל חדש פתאום איזה סוגי עגלות יש , איזה חניות לדברי תינוקות מוצרים הכל נראה לי חדש כזה ואצלי הכל נראה כזה ישן זאת הסיבה שאני קונה עגלה רוצה להרגיש ״מודל 2013״ קצת משהו מעכשיו שלא יראו אותי ויגידו איזה עגלה מהארכיון ... שיחשבו הריון ראשון וכאלה ... אנחנו לא קשישות פשוט הבאנו ילדים מוקדם מידי
-
התכוונתי לזה שאנחנו קשישות בקטע של הריון
-
ברור קשישות בקטע של הריון ... ואני יכולה ללמד אימהות טריות מה ומו מרגישה בעלת נסיון רב חחחח
אני לא קונה את השאר כי יש לי מיטה עריסה עגלול משחקים וכו הכל הכל יש לי והכל היה בשימוש עד היום תמיד העברתי והחזירו לי אז תמיד היה בשימוש ולא תקוע במחסן ... ואז זה בטוח היה נהרס ...
בטוח אתחדש בכמה דברים כי אני מכה בקניות ורק קונה וקונה ... אבל מבחינת ההתחלה זה עגלה +סל קל וקצת בגדים וכמובן הדברים הראשונים לתינוק ... ואז אבדוק מה יש מה אין ואתחיל לכבס וכאלה אני לא בהיסטריה של להכין לפני....
והריון שלי באמת טס גם לי עוד שבוע מתחילה חודש שישי זה ממש מלחיץ ... מבחינת ענבר זה תלדי היום רק תוציאי אותה כבר ...
-
-
ביבוש - חכת קניות? קחי אותי איתך! אנחנו נרוקן את החנויות חחח
אם יהיה לי בן, אז יש לי ים של בגדים מעמית ויקיר בשקיות שרק צריך לעבור עליהם ולכבס
אם זו בת, אז מן הסתם אני אצטרך הכל חדש ומהתחלה כי אין לי כלום של בנות בבית
-
עדין לא הלכתי אלך בהמשך לקראת שביעי ככה לראות מי נגד מי ... אני צריכה ללדת בספטמבר בסוףףףף וכל ההתחלה היא חגים אז לא יהיה לי זמן וגם בלידות קודמות לא הגעתי לסוף. אז מאמינה שגם הפעם לא אשרוד עד הסוף ...
ובקשר לבגדים בטח יש לך בת לכולם יש בנות עכשיו .אז הכל חדש !!! . נו קבעת תור לסקירה ?!? מתי ?!?
-
חחח הללואי ויהיה מה שאת אומרת
-
אני הייתי בטוחה שיש לי בן בשקיפות אמר לי בת 90% אמרתי לו לא יש לי בן אמר את יודעת מה עם זה בן הברית הבר מצווה וחתונה עליי ככה אומר לי הרופא , אמרתי יאללה נזרום איתו הגעתי לסקירה עדין אמרתי זה בן אז אומר לי לא בת אני לא בן ... אמר 300% בת לא יודעת ההרגשה שזה בן לא עזבה אותי
סקירה מאוחרת חום חמישי הקרוב !
-
אבל אין לי סבלנות!!!! נשבעת לך שהתחננתי לרופא שלי שיסתכל בשקיפות מה יש לי והוא לא היה מוכן! אח"כ הוא במקרה הסתכל וראה שהרגליים סגורות. מה זה התבאסתי!!!
ואיפה לא בדקתי.. את כל הטבלאות הסיניות שבדקתי - יצא לי בת
כל החישובי סבתא אומרים שיש לי בת
אמא שלי אומרת שלפי הבטן יש לי בת (נו וגם עם יקיר היא אמרה שיש לי בת חח)
וכל הזמן הזה הלכתי עם תחושה שזו בת - ובכל זאת פתאום התחושה התחלפה לזה שעם המזל שלי בטוח יהיה לי עוד בן, כי תכלס מה הסיכויים שתהיה לי בת אם לי יש 2 בנים ולבעלי יש 2 בנים מהנישואים הקודמים שלו?
-