שמירת הריון אושרההה ישששש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יום יפההה
    קיבלתי פון ממש עכשיו ששמירת ההריון אושרהה בשעה טובההה
10 תגובות
עמוד 1
  • יופי! זמן לנוח ולהתפנק
    (עד כמה שאפשר

• איזה יופי ב"ה
    עכשיו אפשר להמשיך לנוח בנחת
  • אני כבר חודש לא עובדת ונחה אבל זו לא הרגשה טובה כי חיכתי לתשובה של ביטוח לאומי שיאשרו את שמירת ההריון הזה
    ועכשיווווו אחרי התשובה החיובית אני באמתתתת יכולה לנוח בכייףףף
  • יפה לך, אני חיכיתי כמעט 4 חודשים עד לאישור הזה.
    צריך רק לחייך!
  • על מה הוצאת שמירה?
    ומה עשית עד האישור? חופש מחלה?

ומברוק!
  • איזה יופי
    איזו הקלה ...
    אני שמחה בשבילך .. הלחכות לטלפון או למכתב - משגע את השכל

• לפי מה שראיתי את שבוע 36, על מה הוצאת שמירה?

• אני הוצאתי שמירה בגלל קודם כל הריון תאומים. הסטוריה של צירים מוקדמים והקושי בתפקוד בעבודה. במקצועי אני עובדת בגנים.
    רופא הנשים שלי נתן לי שמירה ומאז אני בבית. ביטוח לאומי שלל את בקשתי ושלחתי לו בחזרה מכתב מפורט על בעיותיי ולבסוף אישר.
    צריך רק לחייך!
  • אני עבדתי בשמירה בדלפק בביניין עבודה לא קשה
    אבל המשמרות היו יחסית קשות זה לילה רוב הזמן בישיבה גם כאבי גב נוראים ומיגרנות ובנוסף גם הגיל שלי משחק תפקיד :)
    הגעתי לרופא לא יכולה לשבת אמרתי לו תירשום לי שמירת הריון אני סובלת שם בהתחלה הוא אמר אני לא בטוח שיאשרו לך על עבודה כזו .. ואז רשם אמר לי את יודעת מה אני כימעט בטוח שכן יאשרו כתב את המכתב עם כל התלונות האלה ועוד תוספות ואמר לי מסרי את המכתב לביטוח לאומי ונראה מה יגידו... ברור שהייתי צריכה לרוץ גם למעסיק שימלא טפסים ואז למסור שוב לביטוח לאומי ולקח להם חודש לאשר את זה .....
    בקיצר המדינה שלנו לא קלה
  • בנוסף אני מחכה עכשיו לכרטיס ויזה ניטענת שהזמינו לי בביטוח לאומי כי אין לי חשבון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה