היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע 9+5.. וכבר ממש רואים לי בטן.. גם כשאני נוגעת בה מרגישים למטה שהיא קשה..
(תזכורת, אני בהריון הזה לאחר שלפני חודשיים הייתי בהריון שבוע 9 ועברתי גרידה)..
מצד אחד לא רציתי כבר לספר(חוץ מלהורים) אבל אנשים ובמיוחד בעבודה כבר שואלים אותי.. ואני לא מסוגלת לשקר על זה ולהגיד לא!
12 תגובות
עמוד 1
בטן שאנשים ראו כבר רק בשבוע 17-18 נראה לי אפילו 20 אם הבגד היה רפוי
בטן ממש יצאה רק בשבוע 25 ככה, בשלושת ההריונות בחודש תשיעי נראיתי כמו חודש חמישי ב״ה
תלוי עם איזה בגד עם הטוניקות הצמודות רק בחודש 5-6 סיפרנו למשפחה בחודש 3. וזה כי עם המשפחה של מתן אנחנו לא בקשר פחדתי מעין הרע ולא רציתי לספר רק אצלי
כל השאר שאלו וריחרחו ומחודש 3 כבר לא הכחשתי.
בחודש חמישי בערך התחילה לבצבץ לי הבטן והפכה להיות בטן של הריון ממש באמצע שישי
ואיי זה נשמע חלום שלא ראו עליכן ישר... אצלי כבר רואים וכבר שואלים... ואני רק באמצע חודש שני... גם אני קצת חששתי מלספר ישר.. אבל ברגע ששאלו אותי, אמרתי את האמת.. פעלתי נכון או שהייתן מסתירות??
תלוי בך . אף אחת כאן לא יכולה להגיד לך אם פעלת נכון או לא ... אני מצידי הייתי מספרת לכל העולם ,אבל בעלי התעקש עד שבוע 12 לא לספר לאף אחד ,אפילו לא לאחים שלו
בהריון הראשון היא יצאה לי רק לקראת חודש שמיני
בהריון השני - גם יצאה לי בחודש שביעי ככה
הייתי נורא קטנה בהריונות האלו - אנשים היו בשוק כששמעו שאני אוטוטו יולדת
הנה תראי -
זו תמונה שלי בהריון השני בחודש שמיני וזה בהריון הנוכחי מהיום יש הבדל?
צוצית, יש הבדל!! במבנה!!
אולי הפעם כן- יכול להיות שהבטן שיש לך עכשיו זה מהורמונים ומערכת העיכול ולא בטן הריון. אצלי יצאה בהריון השני כזאת, אבל אחכ נעלמה ויצאה כבר ההריונית מתי שיצאה, לא זוכרת מתי זה היה
איזה חמודות אתןןןןן ו-צוצית... את פשוט מהממת!
בטן אמיתית של הריון אחררי שבוע 20 סתם נפיחות של ההריון ממהתחלה