היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי שמות לבייבי שבבטן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
25 תגובות
עמוד 1
טוב שמות לבנות - יונתן (אלוהים נתן - שם מהתנך) איתמר (שמו של איזה כהן בתנ"ך) גלעד תומר דור ושם שדומה לשרה - אולי שרון?
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
שרון ממש קרוב. אהבתי יעל. גם לי אין שמות.... אף פעם אין לי....
וכמובן שמות ילדיי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
באותה בעיה.. הרעיונות הנוספים אצלנו מעבר למה שהבנות נתנו- שאני מתחברת לרבים מהם: מתן ארד ינאי אביתר שגב עמית זוהר
בקיצור- גם לנו עוד יש מה לעשות...
בכל מקרה לא הייתי מצטמצמת לאחד, אלא שומרת 2-3 אפשריים וכשרואים את הילד להחליט
שראל sar-el זה בדיוק הפרוש של שרה.
יש גם אושרי (בעצם שרה אימנו נקראה שרי בהתחלה) אבישר
שר-אל באמת מזכיר את שרה..למרות שאני לא מתחברת בכלל ממליצה בחום על השם ינאי ואני גם זוכרת שממש אהבת את השם
המשמעות היא (העתקתי לך למרות שאני יודעת להסביר אבל זה ארוך) 1. רבי ינאי - אחד מחשובי האמוראים בארץ ישראל. השתייך לדור הראשון של אמוראי ארץ ישראל.
2. אלכסנדר ינאי או בשמו העברי יונתן היה אחד ממלכי החשמונאים. מלך בין השנים 103 עד 76 לפנה"ס בתקופת הבית השני. היה בנו הצעיר של יוחנן הורקנוס הראשון ונשא לאשה את שלומציון.
מקור השם: תלמוד
קיצקץ מומלץ!
אם לא ינאי התחברתי גם לנטע, למיכאל ולעומר
תודה בנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
אני מכירה לפחות שני נטע לבנים. נטע זה זכר. אין לי מושג מי ולמה הפך אותו לנקבה.
אני מכירה שרי בסגול, (כמו עגבניית שרי
לא רשמתי שרי...אושרי oshri והכוונה היא האושר שלי
מילנוש, שיר זה שם של אנשים מיוחדיםםםם "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנסה להציע שמות שקולעים לטעם שלך: קורן אדיר שי (ש- מתוך השם שרה, י' - אלוקים, וגם הפירוש יפה - מתנה) אורי (האור שלי) עמית דותן (מקום בתנ"ך, עמק דותן) ירדן שחר (ש' ו-ר' מהשם שרה) דביר נועם אור גיל יהב נוה [url=http://www.freeglittergraphics.com]
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
נטע לבן?
לאחיינית שלי קראנו שחר על שם סבתא שלי שרה
ואני מכל השרשור הזה בהלם שאשטנגה פה ועוד בהריון בלי לדווח פייס: ortal_hori
היי... איך שקראתי את המשפט שאת רוצה שזה יהיה דומה לשרה עלו לי 2 שמות: 1. סער 2. סהר-אישית יותר מתחברת לשם הזה.. בהצלחה מותק...
את יכולה לתת שם שמתחיל ב-ש' ולומר שהש' מסמלת שרה. אני יכולה לומר לומר לך שלבן דודי קוראים מאור- המ' - מסמלת מרים ע"ש סבתנו ז"ל וה- אור כי נולד בחנוכה.... והנה כמה רעיונות: שגיא, שוהם, שי, שחר, שלומי, שליו, שנאור, שניר, שרון ובטח יש עוד....
סהר שם מהמם ומתחבר לי עם שקד ועידו. ד"א הפרוש של השם זה ירח...
תודה בנות! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.