בנות שעברו לידה טבעית אחרי קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות את ליעדי שלי ילדתי בניתוח חירום עם הרדמה מלאה כי אחרי 20 שעות צירים היו מים מקוניאליים וירידות חדות בדופק שלו.. לקח לי הרבה זמן לצאת מהטראומה אבל לאחרונה התחלתי באמת להשתחרר.. אני מתכננת לעשות לליעד אח/ות בעוד כשנה , שנה וחצי בערך כשאהיה מסודרת יותר מכל הבחינות..
    ורציתי לדעת.. מה הסיכויים ללדת טבעי אחרי לידה קיסרית?
    איך מתנהלת הלידה מבחינת רופאים שמעורבים במהלך הלידה?
    זה כואב בצלקת בזמן/אחרי הלידה?
    אשמח לשמוע כל מידע מנסיונכן..
4 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי בלידה טיבעית בלידה השניה גם היו לי מים מוקניאלים אבל דליל מאוד
    אחרי שאורי נולד עשו לו שטיפת קיבה כי הוא אכל את הצואה שלו.
    בקיצור הלידה מתנהלת בצורה כזו שקודם את צריכה לחתום על טפסים על כך שאת מיודעת
    על הסיכונים הכרוכים בלידה טיבעית אחרי קיסרי מסברים לך את הכל נשמע מפחיד אבל לא להתייחס!! הייתה לי פתיחה 2.5 אבל בכל מקרה העלו אותי לחדר לידה כיוון שהייתי צריכה להיות מחוברת למוניטור מתחילת הלידה עד סופה על מנת לוודא שהרחם חלילה לא נקרע. כעיקרון הרופאים משגיחים עלייך יותר מכל יולדת שלא עברה קיסרי

• ענבל- אני חושבת שכל הפרוצדורה הזו היתה בגלל שלא עברו שנתיים מאז הלידה האחרונה שלך.
    בעקרון ההנחייה היא שאחרי קיסרי- יש צורך לחכות שנתיים, כדי שהצלקת תתאחה לגמרי ולא תהיה טיפת סיכון של קריעה..

טלי, אצלך זה יהיה יותר משנתיים אחרי כך שנראה לי שזה יהיה פחות מפחיד!
    חברות שלי גם עברו לידה טבעית אחרי 2 קיסריים..
    וזה לגמרי בסדר!!

אחרי קיסרי אחד הלידה הטבעית היא לידה רגילה.
    זה מה שאני שמעתי ומכירה.
    לא מנסיון...

בהצלחה מותק!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני לא יכולה להעיד מחוויה אישית, אבל בת דודה שלי ילדה לפני חודשיים בבית עם רופא פרטי לידה טבעית אחרי שתי לידות של ניתוח קיסרי.
    בבית- אפילו לא בבית חולים
    וברוך השם הלידה עברה בשלום כמו כל לידה רגילה אחרת, גם עבור האם וגם עבור התינוקת. ובתכלס הרופא אמר לה שבבתי חולים הם מעדיפים לפעמים לעשות ניתוח ולא לקחת אחריות... וחבל - כי עובדה שאפשר לידה רגילה אחרי
    יש בתי חולים כמו מעייני הישועה שבהם לא ממהרים לעשות קיסרי - גם אם בעבר ילדת בקיסרי, ולהיפך מעודדים לידה טבעית

• פיתוש הרופא שלי אמר לי שטפשר להתחיל לנסות שוב אחרי 9 חודשים של הפסקה
    לא אחרי שנתיים. וכששאלתי את הרופאים לגבי לידות הבאות אמרו לי שתמיד יש את הסיכון הזה. אבל לדעתי סיכון גדול יותר ללדת קיסרי מאשר לידה טיבעית ששוב פותחים את הרחם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה