בטן לא סימטרית :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות

לאחרונ ה שמתי לב שהבטן שלי לא סימטרית
    ויותר בולטת בצד ימין - כמובן שרק אני רואה זאת :)

האם מוכר לכן ? הגיוני שהרחם נוטה או יוצא מעט ימינה ?

יום נעים
8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזו תנוחה מסויימת של העובר

• באיזה צד נאמר לך בבדיקות אולטראסאונד שהתמקמה השיליה?
    בשבועות שלך אצלי היתה בליטה בצד שמאל- שם השיליה (השתרשות ההריון אצלי בצד שמאל של הרחם...)
    כשהעובר גדל כבר לא רואים הבדל ממש כי הוא תופס כמעט את כל המקום- ואז הבליטות הן של התנוחות של העובר בבטן
  • היי פולה.

השילייה שלי אחורית.
    זה מה שאמרו לי.
    ויש לי גם מין לחיצות כאלה לא מובנות ( אולי דקירות חלשות ) בצד הזה.
    יש לי רק שבוע הבא תור לרופאה שלי.
    אשאל אותה.

• את כבר מרגישה תנועות? זה הריון ראשון?
    נראה לי שהעובר עדיין קטן מידי כדי שזה יהיה התנוחה שלו ...
    תשאלי את הרופא ...

• שיליה אחורית אבל באיזה צד?
    אצלי שיליה קדמית בצד שמאל... ושם היתה האסימטריה
    לא נראה לי מדאיג אבל את יכולה להתקשר למוקד אחיות לייעוץ עד לתור לרופאה

• זה קרה לי בשני ההריונות הקודמים, זה תקין וזה בסדר שאין סימטריה... זה קורה לרוב כשאת שוכבת על הגב?

• אצלי מאור היה נצמד לצד שמאל זה רק את רואה את זה חח אל תדאגי עוד מעט הוא יהיה כזה גדול שהוא יתפוס מקום בכל הבטן

• יכול להיות... כשהבטן תגדל כבר לא תראי הבדל ( אם העובר לא יצמד לך דווקא לאיזשהו צד ויתעקש להשאר שם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה