טיפת חלב, כן או לא?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כל התגובות שאני קוראת פה לגבי טיפת חלב...התחלתי להסס
    אני גרה ביבנה ועובדת באשדוד
    באשדוד יש טיפת חלב, לא יודעת איך הבנות שם.. עוד לא הייתי..
    וביבנה למאוחדת אין טיפת חלב, אבל יש בקופה אחות ממש מקסימה שהיא עושה מעקב הריון..
    איפה הייתן בוחרות לעשות את המעקב??
    ועוד שאלונת, אני בשבוע 9+6.. מתי רצוי ללכת??
    תודההה

5 תגובות
עמוד 1
  • את מבלבלת בין שני דברים..
    טיפת חלב זו תחנה של משרד הבריאות, לא קשורה לקופות החולים..
    אליה הולכים עם תינוק שנולד, בשביל לשקול אותו, לעקוב אחר ההתפתחות שלו, לתת חיסונים וכאלה..
    שם לפעמים יש אחיות לא נחמדות בעליל.... לא בכל המקומות.
    לפעמים הן זורקות הערות חסרות טאקט או אומרת משהו שהיה נהוג בעבר הרחוק..
    צריך ללמוד לקחת את מה שהן אומרות, ולהפנים מה שנראה לנו נכון לגבינו.
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • מוזר- אני במכבי והרופא לא אמר לי לעשות מעקב הריון אצל אחות או טיפת חלב. רק החל משבוע 30 ללכת אחת לשבועיים לעשות בדיקת חלבון בשתן.
    לפני זה הייתי במעקב הרגיל אצלו, לחץ דם מדדתי לבד בבית פעמיים בשבוע ומשקל אצל דיאטנית

בעקרון, לפי מה שידוע לי בודקים לך במעקב משקל ולחץ דם בשלב הזה, אז לא משנה אם תלכי לאיפת חלב או לאחות, תראי איפה נוח לך מבחינת שעות ומיקום ואל תתביישי לנסות גם וגם אם במקום מסויים האחות לא נחמדה... זה לא קשור לטיפת חלב כגוף כמו שזה תלוי, לדעתי בבן אדם המטפל- בכל תחום תמצאי את הנחמדים ואת ההזויים... שלא ברור מה הם עושים במקצוע הזה
  • פיתוש היא לא מתבלבלת... יש מעקב הריון שעושים בטיפת חלב (עוד בזמננו עם בהריון הראשון והשני הלכתי לטיפשת חלב למעקב הריון), ויש שעושות מעקב אצל אחות הריון, תלוי באיזור מגורים ומה שהמציעים באותה העיר.

אני מציעה לך להתקשר לכללית (או לקופה שאת נמצאת) ותשאלי במוקד איך קובעים תור.

אם אני לא טועה צריך להתחיל מעקב משבוע 12, אבל שוב, יותר טוב לשאול בקופה
  • צוצית צודקת .. או אצל אחות ליווי או בטיפת חלב .
    בכללית למשל בהריון ראשון יש אחות ליווי הריון.... אני לא יודעת איך זה בקופות אחרות . את מתקשרת ומבררת ... תשאלי גם באיזה שבוע רצוי להגיע

• צוצית צודקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה