איך נבהלתי אתמול!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בנהיגה, פתאום מרגישה כאב נוראי למטה (כן כן למטה "שם") שעולה דרך ה"תעלה" עד צוואר הרחם, אני לא יכולה לתאר את הכאב אפילו! אמא שלי היתה באוטו וממש נבלה כי פתאום התכופפתי על ההגה וצעקתי אהההההההההה
8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם בידיוק כזה סוג כאב....אבל קרו לי כאבים בעבר....ס"כ נמצא שם עובר שזזה ויכול ללחוץ על איברים מסוימים בגופנו.....
    חשוב:לבדוק תנועות עובר.
    לשים לב למשהו חריג שחוזר על עצמו.....
    ואם יש חשש כלשהוא ללכת להבדק..עדיף להיות רגועים.........
  • ב"ה

מאמי אין לי מושג!!!
    מה שכן אני יכולה לומר לך זה שבהריון כל אחת יש תופעות שונות,
    אנחנו בערך אותו שבוע ולי לדוגמא אתמול נתפס הירך ומה זה כואב לי שחבל"ז!!!!!!

אם את מרגישה צורך לכי להבדק!!!!
  • זה לא ציר זה משהו שקשור לתנוחה של העובר ברחם.
    אני הייתי סובלת מזה בהריון של בת שבע שפתאום ממש השתתקתי מרוב כאב ולא יכולתי להמשיך ללכת אפילו עוד פסיעה אחת.
    כשדיברתי על זה עם הרופאה שלי היא אמרה לי שיש כל מיני כאבים ותחושות במהלך ההריון שאין להן הסבר, העיקר שהעובר והאמא בסדר.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • היי מתוקה ציר זה לא בוודאות כי צירים באים מכיוון הגב התחתון לכיוון הרחם ולא כפי שאת תיארת הכי חשוב ששתית והרגשת תנועות בהריון באמת יש כול מיני כאבים ואפילו לפעמים חריגים שהם לא מוסברים בהריון של הבת שלי היו תוקפים אותי כאבים בצד שהייתי פשוט נשכבת ברצפה והייתי אומרת ה' תגאל אותי מייסוריי פשוט ככה לפעמים העובר מתיישב על איזשהו איבר וזה כואבבבבב ברמות הכי חשוב זה להיות קשובה לגוף ואם זה חוזר על עצמו ואת מרגישה צורך להיבדק אז לכי להיבדק תרגישי טוב והמשך הריון קל ותקין!!!!!
  • לדעתי אולי הוא התהפך ועכשיו את מרגישה למעלה את התנועות של הרגליים...

לא חושבת שקרה לך משהו "חמור"... כל עוד יש תנועות ולא כואב לך יותר, אז לא חושבת שיש צורך לדאוג
  • גם לי זה היה קורה זה קשור לעובר זה קורה כבר בסוף ההריון היתי עושה צעד פתאום כאב חד כזה שאחרי כמה שניות משתחרר

• לא ציר, סתם הוא מתעלל בך
  • מיצי - כרגיל הורסת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה