היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, איזה חומר זה בעצם זירוז? אמרו לי שזה זרע של איזשהו בעל חי (?) אע?!
10 תגובות
עמוד 1
לא שמעתי כזה דבר בחיים שלי!!!!!!!! אני עברתי שני זירוזים ונתנו לי חומר שנקרא פוסטגלנדין פעם דרך הנרתיק ופעם דרך הפה. עד כמה שידוע לי יש גפ את הפיטוצין ששניהם הם הורמונים שגורמים להתכווצות של הרחם.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
זירוז של לידה? פיטוצין? אני יודעת שלמשל יש פתיחה קטנה -אז זרע של גבר מזרז את הפתיחה ולכן אומרים לעשו. סקס כדי לזרז
לא משנה באיזה סוג זירוז מדובר... הבנתי שבכולם יש הורמון גברי המזרז את הבשלת הרחם ללידה ומעט זרע
פיטוצין זה הורמון סנטטי (שעשו אותו במעבדה ולא לקחו משום דבר חיי) שדומה בהרכב להורמון האמיתי שעושה כיווץ רחם.
ויש גם זריקה לריכוך צוואר הרחם, שזה גם חומר סינטטי , והחומר הזה, מצוי גם בזרע.
את אמורה ללדת ???????????????????.
אה אוקיייי
כמו שמיצי כתבה , הטבליות שמחדירים לנרתיק מכילות פרוסטוגלנדינים שכמובן מופקים במעבדה
מאיה רציני??
פרגונל (מנוגון) מיוצר למעלה מ-40 שנה, מופק משתן ומכיל: 75 יחידות FSH 75 יחידות LH מטרודין מיוצר משתן ומכיל רק מעט LH
לנקח ממקור מוסמך מאוד . יש עוד כמה תרופות שלא הייתן מאמינות ממה הן עשויות ואולי אפילו עדיף לא לדעת חחח