קניית דבריים יחודיים לתינוק שנולד - הכרחי או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו שזה כבר לא ילד ראשון ואין לחץ ..אין חבילת לידה .. וכבר לא יכולים לדחוף דברים לעגלה כי זה "מאסט לתינוק שרק נולד"
    אתן חושבות ש סבון , שמפו, משחת החתלה - כל הייעודיים לתינוק והיקרים הם הכרחיים או בולשיט?

למשל מאמי קר vs לייף?

8 תגובות
עמוד 1
  • בעיניי הכרחי רק שיהיה טוב בשביל הבייבי , המותג והמחיר לא צד כי יכול להיות שלתינוק אחד יתאים x ולאחר y
    גם ככה זה תמיד ניסוי וטעיה
    אז הייתי מתחילה ב life ורואה איך זורמים :)
  • אני עם ליעד
  • לייף מעולה וגם ד"ר פישר מעולה

מאמי קר ממש יקר
    אני קניתי רק פעם אחת

אין כל רע בלייף ודומיו

• לא מנוסה כן?
  • יופי אני שמחה שהרוב פה בדיעה שלי

אתן יודעות יש את הסיפורים על השמן של גונסון עם הנפט . ובדברים הזולים יש הרבה חומרים לא טבעים וכד' .

בילד ראשון יש את הלחץ הזה של - מה שטוב לבייבי ומה שהכי יקר זה הכי טוב
    ובחנות עם חבילת הלידה נותנים הרגשה של -"זה הכי טוב" "זה מיועד לתינוקות שרק נולדו"
    "כף רגל ועד ראש?! לא .. זה לגדולים"
    וזה בולשיטטטטט

• כמו שכתבו לך ...
    אני תמיד השתמשתי בד״ר פישר אז בטח אמשיך עם זה גם עכשיו לא קניתי לעולם משהו אחר אז אמשיך עם מה שאני מכירה, רק שגדלו אני קונה שמפו מרכך סבון כל פעם משהו אחר !
    אין בזה שום חוקים !

• אני השקעתי בדברים האלה
    משחת החתלה של מאמי קר ושל ג'ונסון (שממש אהבתי בתקופה של עידו).
    מוצצים של אוונט
    בקבוקי בי פרי
    קרם לחות ג'ונסון (ורוד)
    שמן תינוקות ג'ונסון אלוורה
    קרם פנים וקרם חורף של וולדה

מה שכן - היה לי יותר קל כי כבר היה לי ניסיון עם עידו וידעתי מה יותר אהבתי ומה פחות.
  • אני לא אוהבת את הדברים של לייף באופן אישי
    אני קונה ד״ר פישר לרוב
    בקבוקים כן משקיעה - ברי פרי. לא משתמשת בבקבוקים של לייף
    מה שכן קרם הגוף של ליהוא של לייף ודווקא הופתעתי!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה