אירוע מוצר השנה 2013 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כבר סיפרתי לכם שאתמול בערב הייתי באירוע המקסים של קהילת "מוצר השנה". היה לי פשוט כייף להתאוורר, עם כל מה שעובר עלי באופן אישי : ( בעלי הכריח אותי ללכת. ולמזלי, אני לא מצטערת לרגע. נהניתי כל כך! לפגוש את כל הוירטואלים שאני פוגשת ברשת – פנים מול פנים, להנות מסרט טוב ועל הדרך גם לגלות שהרבה מהמוצרים שהמלצתי עליהם – קיבלו את תואר "מוצר השנה". אז בנוסף למוצרים שכבר סיפרתי עליהם קודם, הרשו לי לספר לכם על עוד שלושה שירותים טכנולוגיים חדישים ומתקדמים שזכו בתואר -
    Bezeq Free WiFi – שמעתם על הגאונות הזו? אינטרנט אלחוטי ציבורי! בדומה למחאה החברתית, שביקשה שוק חופשי ופתוח – האינטרנט הציבורי החדש מאפשר ללקוחות בזק לגלוש חופשי ובחינם גם מחוץ לביתם, בתמורה לשיתוף חלק קטן מנפח הגלישה שלהם בבית. וגידי החמוד הזה שמפרסם אותם...בלי קשר תמיד נחמד לראות אותו על המסך, לא? : )
    ועוד שתי אפליקציות חדשות, חכמות ונוחות שחוסכות לכולנו זמן וכסף (למי יש זמן םנוי בחיים האלו ומיל א רוצה לחסוך כסף, אה?) שמעתם על הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד? אפליקציה המאפשרת לבצע תשלומים, להעביר כספים, להזמין הטבות ופינוקים, לממש אותם ולשלם עבורם מהנייד בקלות ובכל עת – בלי להסחב עם ארנק, שמכביד על הכיס ולפעמים נגנב או נשכח.... ואפליקציית ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל שמאפשרת לכולנו לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל היישר מהסלולר (אייפון ואנדרואיד) בתהליך קצר ונוח, מכל מקום ובכל זמן, אפשר לטוס מתי שבא שלי לדאוג מתי נפתחת קופת חולים...: ).

[email protected]
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה