היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עלי הסרזט משפיע שלא קבלתי וסת עדין חוץ מזה- אין שום השפעה
אני השתמשתי עד הקבלת מחזור של אחרי הלידה(9 חודשים_הנקה) בנרות......... הנרות עושות לי גרוע לא רק מבחינת דימומיים גם הרגשה רעה וכו. חיפשתי משהו מתאים-והגעתי לטבעת נובהרינג........פשוט חלום!!!! לא צריך כול יום -אני מחליפה כול חודש ומחברת 3 טבעות ברצף ואז לא מקבלת מחזור רצוף 3 חודשים.......תענוג. אבל צריך לזה אישור מרופא.....
סליחה לא הנרו עושות לי גרוע אלא הכדורים.......... גם הנברינג עובד על הרומנים-אבל כאלה שעובדים באופן רציץ כול השמן ולכן יש פחות דימומים מכדורים....
מה זה הטבעות האלה איך מכניסים אותם? ואביטל מה זה הדבר הזה שאת מדברת עליו? אני בכייף מצידי לא לקבל מחזור 3 חודשים אני שונאאאאאת מחזור
זו טבעת שקוראים לה נובהרינג מכניסים אותה לבפנים ומוציאים אותה כעבור 21 יום עושים הפסקה שבוע ובמהלכה מקבלים מחזור........ אבל,לפי הרופא שלי אני מושכת אות עוד שבוע ל28 יום ז":א 4 שבועות-יש בה חומר שמספיק ל28 יום וקיבלתי גם אישור מהחברה עצמה. וכן ניתן לחבר טבעות ז"א להוציא אחת ומיד להכניס שניה..... חשוב מאוד לזכור באיזה שעה הוציאו והחזירו..... ההיתרון העצום שלה-שבתחילת השימוש בה בקושי יש דימומים אם בכלל.וגם שהמחזורים שמקבליםם בין לבין די קלילים (לפחות אצלי-חוץ מהאחרון שהיה די קשה) לפני זה הייתי עם התקן שהיה פשוט סיווט-מחזורים ארוכים,קשים וכואבים.הבטחתי לעצמי שאני לא חוזרת לסיוט הזה.....ומצידי ילדים אחד אחרי השני העיקר לא התקן. סרזט וכול שאר הכדורים עשו לי הרגשה מאוד רעה והייתי חייבת להפסיק. אז מבחינתי נובהרינג זה פתרון מעולה אבל,הכי חשוב להתיייעץ עם הרופא נשים.