היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול קניתי למאור 3 סימליאק ב 100 הגעתי הביתה קיבלתי חום כשפתחתי את האריזה האבקה היתה צהובה צהובה
5 תגובות
עמוד 1
ניסית להחזיר את המוצר לסופר או לחנות ממנה קנית? שהם יחליפו לך גם את הפגום שפתחת איזו חוצפה במדינה הזו....
יכול להיות שתוכלי להחליף את הסימילאק שקנית.. תנסי.
וכן תנסי את מטרנה- יש תינוקות שכן מבדילים בהבדל כי הטעם הוא שונה ויש להם העדפה למשהו מסוים. אל תקני אריזות גדולות- אלא אפילו את הטוגו.... שזה חבילה של 5 ב 15 שח לדעתי..
האא באמת איפה קונים את החבילה הזאת...האמת היא שמחר יש לי טור לרופא של מאור ונראה לי שיש לו דוגמיות אני יבקש ממנו כמה בכל מקרה אם את יודעת איפה קונים את החבילות האלה אני ישמח
בסופר פארם- חבילה של טוגו... יש גם בד"כ בכל חבילות הלידה שמקבלים כשהילד נולד (מצעדים ראשונים, מהסופר פארם ומשופרסל)- אולי יש לך.. תבדקי....