מקס׳ בטא אחרי 2 אוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יש לכן מושג מה המקסימום בטא שיכולה להיות בעקבות 2 אוביטרל?
    לדוג׳, הגיוני שיהיה אחרי 12 יום בטא מעל 50?
    או אפילו מיד אחרי הזרקה, הגיוני שיהיה מעל 50??
9 תגובות
עמוד 1
  • סביר שאם יש הריון יצא מעל 100 וקשה לי להאמין שאוביטרל אחרי 12 יום יתן תוצאה כזו...
  • היי

את צריכה לבדוק בטא אחרי 12 יום
    ולא מיד אחרי ההזרקה
    אם יצא מעל 5 זה הריון
    וכדיי לוודא זאת יש לבצע בדיקה נוספת
    כעבור יומיים ולראות הכפלה

בהצלחה

בע"ה נעשה ונצליח
  • ביום ראשון זה יהיה היום ה12 מאז הזרקת 2 אוביטרל, ו10 יום בערך אחרי ביוץ..
    העניין הוא שזה יום הנישואין שלנו וממש בא לי ב״ה לספר בשורות טובות באותו יום לפחות לבעלי,
    אני ממש פוחדת להטעות.. שתיהיה בטא קטנה ואז אשבור ת׳ראש אם זה התרופה או ב״ה הריון צעיר,
    לכן אני מנסה לקבל מכן הערכה פחות או יותר מה המקס׳ שיכול להיות בעקבות 2 אוביטרל אחרי 12 יום...

כמובן שלא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית היום 8 יום מאז אוביטרל כולל,
    ויצא פס בהיר וחמוד.. אני מניחה שזה מהתרופה כי אני רק 6 יום אחרי ביוץ..
    בתקווה שהוא יתחזק ביום ראשון ב״ה!!!!!
  • חקרתי את הנושא אז אנימיכולה לענות בביטחון כדי לקבל תוצאה מדויקת גם אם לקחת 2 אוביטרל זה לא משנה תחכי ל14 יום אחרי האוביטרל וזו תהיה תוצאה אמינה בהצלחה(:
  • בדיקה בייתית 8 ימים לאחר אוביטרל לצערים זו תדובה חיובית מוטעית לוקח לאוביטרל לפחות 10 ימים להתנקות מהגוף.הכי טוב זה לעדות בדיקת דם במועד שנקבע לך אני יודעת ומינסיון שההמתנה לא קלה בכללללל אבל חבל עדיף לקבל תשובה אמינה שיהיה בהצלחה!!!!!
  • אני יודעת שהתוצאה עכשיו היא מהתרופה, אבל זה אמור להיחלש עם הזמן וכשאעשה בדיקה שוב בעוד 4 יום, אם ב״ה הפס יהיה חזק יותר זו תיהיה אינדקציה טובה לכך שהבטא עלתה,
    במצב רגיל הייתי מחכה לאיחור, אבל בגלל שזה נופל על היום נישואין ויש תקווה, אעשה ביום ה10 בדיקת דם, הבדיקה אמורה לזהות כבר בשלב זה,
    אם זה יהיה ממש נמוך אדע שזה מהאוביטרל,
    בתקווה שזה ב״ה יהיה יותר ממאה.. ??
    אם יהיה פחות אתחיל לשבור את הראש??

או שאולי אפשר לשים רף נמוך יותר..?
    בכל זאת זה היום ה12 מאז הזריקות כולל יום הזריקה..
  • בדיקת דם אפשר לעשות מהיום ה12 ולא ה10 - עם כל הכבוד ליום הנישואין.. כדאי לקבל תשובה נכונה במועד הנכון לה......
  • את מתכוונת ליום 12 אחרי אוביטרל..
    אני מתכוונת 10 יום אחרי ביוץ..
    אני יודעת שזה גבולי, אבל אני אופטימית וכמובן שלא אסתמך חלילה על בטא נמוכה..
  • היי מותק

תעשי מתי שאת רוצה בטא
    התוצאה המהימנה ביותר היא לאחר 12 יום מהאוביטרל ...

מאחלת לך בטא 5000000000000000000

בע"ה נעשה ונצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה