שאלה לגבי דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    יש לי תור לרופא לשבוע 8+0, שזה עוד המוווון זמן לחכות...
16 תגובות
עמוד 1
  • דופק אמורים לראות כבר סביב שבוע שש שבע אבל יש נדים שמבייצות מאוחר ואז דופק רואים קצת יותר מאוחר עדיף באמת ללכת בשבוע שמונה בכדי למנוע לחצים מיותרים בהצלחה והריון קל ותקין!!!!!
  • דופק אמורים לראות כבר סביב שבוע שש שבע אבל יש נדים שמבייצות מאוחר ואז דופק רואים קצת יותר מאוחר עדיף באמת ללכת בשבוע שמונה בכדי למנוע לחצים מיותרים בהצלחה והריון קל ותקין!!!!!
  • בשבוע שמונה.
    במיוחד אם את אומרת שאת יכולה להיות לחוצה.
  • אוריני, אני אחרי ivf ככה שאין מקום לספונטניות פה - אני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ...
    אבל בכל זאת, אולי אתן צודקות וכדאי לחכות בכל מקרה.
    תודה!
  • אם זה הריוןivf אז את כבר יכולה ללכת לבדוק דופק סביר להניח שיראו בהצלחה והריון תקין!!!!!
  • אם זה הריוןivf אז את כבר יכולה ללכת לבדוק דופק סביר להניח שיראו בהצלחה והריון תקין!!!!!
  • הרופא שלך הוא זה שיעשה גם אולטראסאונד לבדיקת דופק? אם כן אז תמתיני- למנוע לחץ מיותר
    אצלי הייתי צריכה לקבוע תור נפרד למכון אולטראסאונד ואז ההמתנה יכולה להיות ארוכה יותר... עד קבלת תור
    המון בהצלחה מתוקה
  • אני גם הייתי ככה ובשבוע 6 וחצי הלכתי לבדוק דופק ולא היה..וכרגע הדופק הזה חורפ כאן לידי

• אוריני, תודה מאמי, אמן
  • לדעתי אל תקדימי .. תשאירי ככה .. במיוחד אם את נוטה להילחץ ויודעת שזה ידאיג אותך ..
    ככה בשבוע שתלכי בטוח יהיה דופק גם אם היה ביוץ מאוחר

• הוא ואגינאלי בוודאות, בטני לא רואים כ"כ טוב.
    מי הרופא שלך?

אני גם אחרי IVF, הרופא שלי עשה לי בשבוע 5+6 ולא היה דופק, אמר לי לחזור בעוד שבוע, המקביל היה לי תור למכון US מהקופ"ח, עשיתי בשבוע 6+2 וכבר ראו...אם הרופא קבע לך שבוע 8, תחכי!!
  • אוףףףף, איך מתמודדים אם ההמתנות האינסופיות האלה??.......
  • את רצינית???
    מה הבעיה?<
  • אצלי הרופא תמיד עשה לי בטני וראו את הדופק...

את יכולה להביא את בעלך, שישב מאחורי הוילון ולא יציץ
  • מממ אין בעיה בגדול... חוץ מזה שבעלי לא רגיל לראות אותי במצבים אינטימיים עם גברים אחרים
  • חחחחחח... אני צחקתי כשבעלי בא איתי ושאלתי אותו אם הוא לא מקנא שגבר אחר דוחף לי כל מיני דברים וגינליים... עוד שניה הוא היה מעיף לי כאפה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה