מוכר לכן ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות בוקר טוב :)

שבוע 18. עדיין לא מרגישה את העוברית הקטנה.
    האם נורמלי ?

יש לי מין תחושה מוזרה כזו מעל הפופיק לא יודעת איך להסביר כמו שורף כזה, צורב, מעיק, דוקר , כל פעם מרגישה משהו אחר.
    יש סיבה ללכת להיבדק?
    או שבטח הרחם גדל והכל נמתח שם ?

חוששת
7 תגובות
עמוד 1
  • כמו שאמרת הרחם גודל תחשבי שכל יום קורה שם משהו משהו מתפתח העוברית שלך גודלת מן הסתם שתרגישי משהו נכון

• כן זכורה לי ההרגשה הזו, גדילה של הרחם.
    לגבי הרגשת העוברית - אומרים שבהריון ראשון לוקח יותר זמן להרגיש ממש, אני התחלתי להרגיש את העוברוני שלי בשבוע 20 נדמה לי

• בהריון הראשון הייתי ממש לחוצה ובכל פעם רצתי לעשות אולטרסאונד. אם את לחוצה וזה מה שירגיע אותך, אז תקפצי לקופ"ח
  • בקושי התחלתי להרגיש משהו בהריון הראשון בשלב הזה
    היתי יכולה להרגיש תזוזה וכמה ימים של שקט

בסביבות שבוע 21-22 התחלתי להרגיש תנועות

את לא צריכה לדאוג

• גם לי לא נראה שיש סיבה לחשוש בשבועות האלו הכאבים המוזרים בדכ הם התרחבות הרחם
    ויכול להיןת התחלה של הרגשת התנועות

• אין סיבה לחשוש לגבי הכאבים בתבור, לי התחיל עכשיו קצת מתחת.
    לגבי התנועות, אני שמתי לב לתנועות בשבוע שלך, כי חשבתי שזה איזה רצועה ברחם שפשוט רועדת לי
  • בהריון הראשון של הבת שלי התחלתי להרגיש תנועות רק משבוע 23 אין לך מה לדאוג וזה משתנה מאחת לאחת במיוחד בהריון ראשון שלא יודעים כול כך לזהות מהם תנועות עובר עד שממש מתחילים להרגיש בעיטות לגבי ההרגשה בתבור נראה לי תיקני כי הכול גודל ונמתח אבל אני תמיד אומרת אם את מרגישה צורך להיבדק לכי תיבדקי בכול אופן אני תמיד הולכת לפי תחושות הלב שלי ואם בא לי להיבדק אז אני הולכת בהצלחה והמשך הריון קל ותקין!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה