היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מבינה.. משקיפות עורפית עד לסקירה מוקדמת אין איזה עוד משהו בדרך? בדיקה קטנה? משהו שמעיד שיש חיים בתוכי? שהכל מתפתח כמו שצריך??? גם שחיכיתי מבדיקת דופק עד לשקיפות עורפית כמעט התחרפנתי. אז מה עכשיו? לפני שבוע וחצי עשיתי שקיפות עורפית ועד לסקירה מוקדמת יש לי עוד 16 יום.. אפשר להתחרפן! אני אומרת לעצמי שכל עוד אין דימום אין כאבים מחשידים הכל תקין. ככה אני מרגיעה את עצמי.. אבל כבר כמה ימים ישי לי מכאבי בטן כמו של מחזור פחות או יותר זה נורמלי? איך אתן מחזיקות או החזקתן את עצמכן?
12 תגובות
עמוד 1
אין שום בדיקה באמצע לצערי אלא אם כן תקבעי לך תור ל-US אצל הרופא או מכון..
מאמי את חייבת להירגע.
אני מבינה אותך ואת ההרגשה שלך כי אחרי הכל עבר הרבה זמן מאז שילדת את אוריה.
בתחילת ההריון בחודשים הראשונים יש כאבים שמזכירים כאבי מחזור. זאת היא הגדילה של הרחם.
העובר גדל וצריך מקום. ויחד איתו גדל הרחם.
אל תדאגי. כל עוד אין דימום או כאבים חריגים הכל בסדר. תהיי רגועה.
חחח טניה .. כאילו זה ההריון הראשון שלך .. חחחחחח... לא מתאפקים .. וקובעים תור לרופא נשים בין הבדיקןת הרגילות .
בין הדופק לשקיפות בין השקיפות לסקירה בין הסקירה ה1 ל 2 ואז כבר מרגישים תנועות ..
אין לך תור לרופא בין לבין? את יכולה לקבוע תור לגניקולוג ואו שהוא יעשה לך אולטארסאונד במכשיר שלו או שהוא ישמיע לך דופק עובר תחשבי טוב ותעסיקי את עצמך כדי שהימים הללו יעברו מהר. זה נשמע נורמלי מה שאת מתארת, יש כאבים כי הרחם ממשיך לגדול וללחוץ על איברים... אני השתגעתי וספרתי את הימים
חחחח אני כמעט ולא זוכרת כלום מהיריון הראשון מצחיק אבל זה נכון קבעתי למחר תור לרופא נשים היה תור אחד פנוי למזלי מקווה שהוא יעשה לי us אני כבר מחכה להרגיש תנועות מקווה שככה פחות אני יהיה לחוצה
דופקים את הראש בקיר
צוצית את בשבוע 14 וכבר מרגישה עובר איזה כיף לך! זה הריון ראשון ?:)
אני עדיין לא מרגישה והמתח הזה משגע
אני גם לא מחכה מבדיקה לבדיקה והואלכת לרופאה שלי לבדיקות אולראסאונד לראות שהכל תקין :)
נגיד לך את האמת אני טיפוס חרדתי למדי.. ובהריון של ליעד הייתי מפוחדת מאוד ולא פעם ולא פעמיים רצתי למיון נשים/בריאות האישה בתלונה (מזוייפת!) שכואב לי משהו כדי שיעשו אולטרסאונד לראות שהכל בסדר שם.. אבל אני לא הכי ממליצה.. בעיקר לא מיון.. כי עכשיו החובות...
רוני - זה הריון שלישי
השאלה הזאת מאוד נפוצה בפורום
לרופא שלי היה אולטרא סאונד בחדר אז כשרציתי קבעתי איתה פגישה פייס: ortal_hori