נעלי צעד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מישהי יכולה להמליץ עלך נעלי צעד ראשון לא של נמרוד המכוערותתתת
    משהו אחר קצת יותר שיקי ונורמלי??
    ועוד שאלה... למשך כמה זמן מומלץ שהקטנים יילכו איתן?

תודה רבה
    באהבה...

בולי בלבולי
5 תגובות
עמוד 1
  • אני גם עכשיו בחיפושים אחר צעד ראשון........
    לדעתי של נמרוד(אלפנט) הם לא כ"כ מכוערות ...נכון שהם לא שיקיות........אבל זה מה יש....
    יש גם לפפאיה צעד ראשון...מתוקות.
    וחוץ מזה יש כאלו שקונים לילד צעד ראשון ספורט של נייק וכו'....אבל לדעתי עכשיו בקיץ ובכלל זה רק מעיק על הילד..וחבל .....
    אני קניתי ל2 הגדולים צעד ראשון והם הלכו איתם כמה חודשים עד שהחלפנו(בעקבות חילופי עונות)....לדעתי זה משתנ מילד לילד....ובכלל ממולץ ללכת עם ילד שהתחיל ללכת לאורטופד ילדים שיבדוק ויראה שהכול בסדר...
    ואז את יכולה להתייעץ עם הרופא.
  • צעד ראשון רק של אלפנטן .. או בפפאיה או בנמרוד . לא כאלה מכוערות חחח

יש גם צעד ראשון של גלי .. ויש עליהם בדכ מבצע אבל אני לא מכירה אותן והעדפתי שלא להתעסק עם הנעליים של הפעם הראשונה..

• יש של פפאיה ממש חמודות
  • למה בנמרוד יש כל מיני חברות ודגמים יפים וגם פאפיה אצלי התחילו מצעד שני כי המידה שלהם היתה גדולה אז הלכו איתם הרבה זמן ... קופצים לי כל שנה ב2 מידות !

• דווקא בגלי לא הייתי ממליצה לקנות צעד ראשון. הנעליים נקרעות ומתבלות ממש בצ'יק.

אני תמיד קניתי בנמרוד והייתי ממש מרוצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה