היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהוא נעקץ מייתוש מה לשים??? מה לעשות?? זה מסוכן?!
16 תגובות
עמוד 1
חחחחחחח גלי איזו מצחיקולה בואי תראי את נהוראי
רציני את שואלת אם זה מסוכן???? והוא עוד יחסית גדול ... זה לא שהוא בן יום .
פנסטיל ג'ל . שתמיד יהיה בבית ובתיק ...
להדס יש בונגילות אדומות על הידיים והרגליים ... זה קיץ....
אני יודעת.. אבל יכולה להיות אלרגיה, לא?
גלי... זה לא מסוכן כלל. הוא גם לא מרגיש שום דבר... בואי תראי איך מיכל נראית... כאילו יש לה אבעובועות רוח.
אני לא הייתי שמה כלום. חבל לשים כימיקלים לשווא.
כמה כבר את מכירה שיש להם אלרגיה לייתושים?
אם כבר דבורה דבור וכאלה ..בסדר ...
אבל כל עוד המימדים נורמלים וזה טיפה אדום - הכל בסדר.. כבר אחרי יומיים זה משתפר
זה טבעי
כמה מהמשפחה שלך אלרגים ליתושים???!!?! וואווו חחחח ... נשמע הזוי .. ומה קןרה להם בעצם?
אוקי... אז אם עד עכשיו אין כלום ... הכל בסדר לדעתי
קרם להרגעת עקיצות / אלוורה / אם אדום ונפוח - משחת פניסטיל אפשר לאלחש גם עם מטלית ספוגה במים / קרח
בעעעעעעע פייס: ortal_hori
אורטל עד שהעירייה תעשה משהו כדאי לך למרוח אותה בחומר נגד יתושים שמתאים לילדים. ולפי מה שקראתי, אלרגיה לעקיצות יתוש נדירה מאוד... אולי זה בגלל שלא אכלת טונה בהריון
הוא לא אלרגי הוא ישן
כמו שהבנות אמרו פניסטיל ג'ל טוב שיהיה בבית וזה מרגיע אני גם שמה לבנות שמן עץ הצה זה ממש ממש מרגיע ואב מטפטפת להן כמה טיפות על הרשתות של החלון בחדר , יתושים לא סובלים את הרייח הזה
הבעיה יכולה להיות בגיל שהוא כבר יכול לגרד חזק וגם לא בגלל אלרגיה , וכל מי שצוחקת ,איתמר קיבל בגיל שנה בערך טיפות פנסטיל לפה כי כל עקיצה של יתוש הייתה הופכת לכוויה מזעזעת עם שלפוחית ענקית עם נוזל בפנים ואם היה מגרד את זה ומכניס זיהום אז בכלל חגיגה ! אז דאגתי מאוד למרוח כל עקיצה ועקיצה כמה וכמה פעמים ולתת לו טיפות פנסטיל דרך הפה ,זה עזר מאוד