נראה שיש הריון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שום בנות! בזמן האחרון התחלתי להרגיש בחילה לאורך כל היום, היום עשיתי בדיקה ביתית ושתי פסים! בדיקת דם רק ביום ראשון ואני כ כך רןצה האמין שזה נכון. להזכירכן, אני סובלת משחלות פוליציסטיות עפ מחזור מאוד לא סדיר. עשיתי טיפולי איקקלומין שלא עזרו. אחר מכן בסוף פברואר קיבלתי מחזור ספונטני.
    אני מה זה מתרגשת! מה דעתכן? להאמין לבדיקה?
4 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט להאמין!!!!!!!!!!!!
    קראתי בזמנו כשאני גיליתי על ההריון- לגבי בדיקה ביתית, שאם התוצאה שלילית יש סיכוי עדיין שהתוצאה לא נכונה אבל כשהיא חיובית- היא חיובית!!
    גם אצלי כמו אצלך שחלות פוליציסטיות, איקוקלמין שלא עזר כלל ודווקא שלושה חודשים אחרי מחזור (שהגיע ספונטנית) וללא טיפול נקלטתי להריון
    אז בעזרת השם שיהיה לך המשך הריון קל ותקין
  • איזה יופי!!! בשעה טובה!!
    בשורות טובות ותשלחי לכל בנות הפורום פוווווווווו גדול....

איה
  • איזה כיףףף בשעה טובה!!!
    בהחלט להאמין לבדיקה.. בע"ה בטא שמנה והריון קל ותקין!

• ברור להאמין מזל טוב !!!!!!!!!!

בע"ה נעשה ונצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה