קישתא למיכל !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאללה עוד שניה את 38 ! אז קישתתאאאאאאאא
7 תגובות
עמוד 1
  • חחח מגרשת אותי על דעת עצמך?

הייתי רוצה ללדת בכיף .מוכנה ובשלה!!! . אבל שבוע הבא נכנסים לי תאומים לגן ואני רוצה להיות עם המטפלות לעזר
    כך שאני מתכוונת לבקש רק שבוע הבא...

תודה אבל על הנכונות ...

• מיכלי, אני מוכנה להתחלף איתך בקישתא אם את מתעקשת לעוד שבוע.
    כבר מיציתי את הכובד, את הלחץ (על השלפוחית, על הרגליים ועל הגב)
    רוצה כבר חופש מהעבודה - סגרתי כבר את כל הפינות ועכשיו מסנג'רים אותי לעשות דברים של איזו בכיינית שעד עכשיו לא עשתה שם כלום (חוץ מקניות בסופר בזמן העבודה, בזמן שכל השאר קורעים את התחת, וכשהשותפה שלה אתמול סיימה לעבוד, לא מפסיקה להתבכיין להנהלה שהיא "עושה עבודה בשביל 2 אנשים" בזמן שלי ולה יש את אותה כמות של אנשים לטפל בהם והתמודדתי עם זה לבד עד עכשיו...אז מפילים את העבודה הזו עליי)...

בקיצור - מיציתי.
  • חחחחחח מיכל
    הרסת אותי

• קרןןן
    פייס: ortal_hori

• תראו .. הייתי רוצה כבר משבוע שעבר ללדת ...
    אבל בשביל העסק שלי אני מוכנה לסחוב עוד קצת ...

קרן כשתגיעי ל 37 אתן לך קישטא . הולך?
    ואפילו שתעקפי אותי חחחחח

• מיכלי, עשינו עסק!
  • בעיתו ובשעתו בנות שיהיה בקלות ובידיים מלאות בעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה