בנוגע לברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם אני אוהבת לחשוב מראש....
    1. אם יהיו לי כ10 ילדים שיבואו לברית עם הוריהם כולל הילדים שלי, האם תזמינו הפעלה לילדים?
    2. האם כדאי בכלל? ואם כן מאיזה כמות של ילדים?
    3. והאם זה משנה אם זה יום שישי או אמצע שבוע?
    4. מה עושים עם הסנדק ביום השמיני ללידה נמצא בחו"ל ומגיע מספר ימים אחרי, האם מחכים או שמחפשים לו מחליף?
    5. האם לברית של תאומים צריך סנדק לכל ילד או שאפשר שסנדק אחד יהיה לשנייהם?
    6. מה אתן לבשתן לברית של עצמכן: שמלה או חליפה (חולצה ומכנס)?
    צריך רק לחייך!
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא משקיעה בברית: טקס אוכל וזהו.
    לפי הדת עושים את זה אחרי 8 ימים ולכן לא מחכים לאף אחד (חוץ מלילד עצמו) והיום השמיני אם יוצא שישי או אמצע שבוע זה לא החלטה שלך (אלא אם זה קיסרי ואז תלוי למתי קבעת את הניתוח).
    אני לא כל כך מבינה בסנדקאות ובטח לא בתאומים...
    ולי לא הייתה ברית אבל לילדים שלי כן, וכמו שאמרתי, לא השקענו בהפקה אז לבשתי משהו נחמד שעלה עלי (מכנסיים וחולצה)
    שיהיה בשעה טובה
  • 1. לא הזמנתי אף פעם הפעלה. אנחנו בד"כ יותר מעשרה ילדים תתפלאי כמה הם מעסיקים את עצמם ומשחקים יפה
  • 1+2. חשבתי בברית הקרובה להשקיע על הפעלה (אם היו הרבה ילדים), אבל מאחר ואמא שלי באבל, זה יהיה אירוע צהריים בלי מוזיקה ובלי שום דבר מיוחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • 1. מעולם לא הזמנתי הפעלה . זה נחמד אבל אני אישית לא בקטע
  • הבעיה שהסנדק או לפחות אחד מהם זה אבא שלי והוא יהיה בחו"ל.
    הוא נוסע בערך בזמן שבו אני אמורה ללדת ואין לו אפשרות לבטל.
    הוא נורא יפגע אם לא אחכה לו. מה הייתם עושות?

בעוד כשבועיים אני אדע אם אלד קיסרי או לא. זה תלוי מאוד במנח של העוברים.בכל מצב כניראה שזה יהיה בשבוע האחרון של חודש יוני (במקרה של קיסרי- שבוע 37) או בשבוע הראשון של חודש יולי (במידה והלידה תהייה רגילה - שבוע 38 - זירוז). כמובן אם לא יהיו הפתאות מצד העוברים לפני.
    צריך רק לחייך!
  • אבל אין לו מה להיעלב... זה לא תלוי בך...

• נכון אין כאן בכלל מה להעלב...ואני מאמינה שאבא שלך בן אדם לא צעיר יודע את החוקים(
  • 1 +2 -לא נראה לי
    פייס: ortal_hori

• 1. אפשר לעשות הפעלה ממש זולה לילדים.. כמו שולחן עם כלי כתיבה וחוברות צביעה. כולם יהנו. (אני לא הייתי עושה הפעלה - עדיף אולי לחשוב על ארוחת ילדים במקום
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אם אתם מתכננים ארוע גדול אז אתם יכולים לעשות טקס קטן בבית כנסת ואחרי זה ארוע כשאבא שלך יחזור אם את ממש רוצה שאבא שלך יהיה אבל בכל מקרה הוא לא יהיה סנדק.
  • אני לא עשיתי אירוע בברית
    אבל אם אתם עושים אירוע לדעתי מפעיל תורם המון. בגל הבריתות שעשינו והיה מפעיל לילדים, היה ממש מוצלח וזה תרם הרבה להצלחת האירוע.
    זה לא משנה אם יום שישי או לא.
    ברית עושים ביום השמיני, מתי שזה יוצא.מאלא אם כן יש בעיה רפואית לילד.
    ולא מחכים לאף אחד.
    את יכולה שיהיה סנדק אחד, אין עם זה בעיה, אבל אם כבר שתי בריתות נראה לי נחמד לכבד שני אנשים להיות סנדקים.
    זה מונע ריב של אבא שלה-אבא שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה