רופאי ילדים יפסיקו לחלק דוגמיות תמ"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהגעתי לרופא ילדים של איתמר עם פצעים בפה וסירוב לינוק ולאכול בכלל בגיל שנה ,מה שרופא ילדים החכם שלי אמר ,קחי סימילאק ותתני לו ,גם ככה אין לך כבר כלום בחלב! זאת אמירה שלא הייתי מצפה לשמוע מרופא ילדים כל כך מכובד ,הייתי בהלם!!! מזל שלי יש מספיק ידע ונחישות ,אחרי המון בכי והשלמה שזהו איתמר הפסיק לינוק ,ניסיתי עוד פעם כשהיה עם חום באמצע הלילה והילד חזר לינוק אחרי שבועיים הפסקה וינק עד גיל 3 ! לא טעם פעם אחת סימילאק או מטרנה !
    רופא ילדים זה המקום האחרון שאמור לתת דוגמיות לתמ"ל ,מי שתרצה לתת תמ"ל אמורה ליצור קשר עם חברת תמ"ל מיוזמתה ולקבל דוגמית ...לא הגיוני שאיש מקצוע ימליץ על תחליפי חלב ,זה לא התפקיד שלו...ממש לא התפקיד שלו !!!!
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4385646,00.html
7 תגובות
עמוד 1
  • "בין ההמלצות״ איסור על השתתפות בכנסים וחלוקת דוגמיות... זה רק בשלב ההמלצות- ברור שרופאים שעושים את זה ימשיכו - זה הרי מכניס להם עוד כסף לכיס - בימינו לאנשים אכפת מהכסף יותר מההשפעות של המעשים שלהם
    כל הכבוד לך שלא התייאשת ולא הקשבת לרופא
  • ממתי רופא נותן דוגמיות??
    פייס: ortal_hori

• אני רוצה לומר לך משהו (שאולי את כבר יודעת):
    הרופאים, הרוקחים מקבלים תגמולים (בכסף או בצורה אחרת) על מנת להמליץ על תרופות מסויימות, וכנראה כך גם בתמ"ל... זו הסיבה שהם נותנים סוג x ולא סוג y
  • ברור שאני יודעת את זה ולכן אני חושבת שזה לא תפקידו של רופא ילדים או טיפת חלב לשווק תמ"ל !!! או כל מקום טיפולי אחר !!!
  • בחיים הרופא לא שיווק לי תמ"ל
  • מעולם לא חילקו לי דוגמית בקופח או טיפת חלב אבל בכייף המליצו לי להפסיק להניק...
  • לא ידעתי שרופאים יכולים לחלק תמ"ל גם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה