המשך לשאלה שלי.. מילנו'ש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
7 תגובות
עמוד 1
  • בעייני אם לא טוב לך עם עצמך את תהיי חייבת לעשות שינוי. ובגלל שאת לא מצליחה לעשות אותו לבד יש לך שתי אפשרויות. או להצטרף לקבוצה כלשהיא בין אם זו קבוצת הרזיה ובין אם זו קבוצת אימון כלשהי כי זה ידרבן אותך לאכול פחות ובנוסף את תוציאי אנרגיה וככה מרזים. בעייני הכי טוב זה להתאמן ולא לבזבז כסף על קבוצות הרזיה אבל זו רק דעתי. והאופציה השניה היא להשלים עם העובדה הזו וזהו ולהפסיק ליסר את עצמך.

• פיתוש, אני חושבת שלא צריך להשלים, אלא צריך לקבל את עצמך כמו שאת כרגע.
    זה לא אומר שזהו, צריך לאכול כל מה שבא ליד (בעצם לפה
  • אויש נו באמתתתתת

תפסיקי להחמיר עם עצמך!
    פייס: ortal_hori

• פיתוש היקרה כנראה שכאן הבעיה שלך בלרדת במשקל. זה גלגל כזה. בגלל שאת לא שלמה עם עצמך או לא אוהבת את עצמך, את ממשיכה לאכול ו"להעניש" את עצמך.
    אולי אם תאהבי את עצמך ותקבלי שיש בך המון המון דברים טובים אז תרצי גם לעשות מאמץ עבור עצמך ולתת לעצמך "פרס" קטן שיתחיל בזה: לאכול בריא ולהתעמל...ברגע שתדעי שאת עושה את זה בשביל עצמך והבריאות שלך, לא בשביל אמא שלך או בשביל החברות (שבטח גם להן לא משנה איך את נראית).
    לא מדובר בלהשלים עם המראה שלך אלא עם עצמך!
    תגידי, יש לך זמן שהוא רק לעצמך בלבד במשך השבוע?
  • את לא שלמה עם עצמך ולא מצליחה לשנות דברים כדי שתאהבי וזה מצב מתסכל...

אולי כדאי לפנות לאיש מקצוע, אולי אפילו לדיאטנית במרפאה, כדי לסייע?

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מסכימה עם הרעיון של ללכת למישהו מקצועי או להצטרף לקבוצה.

עוד משהו שאני חושבת שיכול לעזור הוא לשנות גישה, להאמין שזה כן בידיים שלך. כרגע נשמע שאת לא מאמינה שאת יכולה לבצע שינוי כי הוא נראה לך גדול מדי.
    את צריכה לעשות סוויטש בראש, להבין שמדובר בצעדים קטנים. לקום בבוקר ולא לחשוב "אני בדיאטה", אלא להגיד לעצמך "בארוחה הקרובה אני שולטת, מתגברת".
    כך כל ארוחה או נישנוש זה צעד קטן, שליטה עצמית שאת מסוגלת לה כי היא לא שינוי ענק ומפחיד.

מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן.
  • תראי...
    אם אגיל לך "אל תחשבי על פיל לבן", באותה שניה את חושבת על פיל לבן, נכון?
    בגלל שאת מתעסקת המון במשקל שלך ובמראה שלך, אז את חושבת על זה כל הזמן, את מדוכאת מזה, ואולי אוכלת לשם ניחום עצמי, ואז כועסת על עצמך עוד יותר.
    ברגע שתתחילי לוותר לעצמך, אני מאמינה שיהיה לך קל יותר גם לרדת במשקל, אם תרצי.
    את לא תהיי בלחץ מזה, תקחי את הזמן לאט ובטוח...
    אני שלמה עם עצמי, כי זה מה יש כרגע. אבל אני יודעת שאני אנסה לעשות מאמץ (לא גדול מידי ולא מעיק) כדי לרדת קצת במשקל.

תחשבי על זה גם בכיוון כזה: כשאת לא מרשה ממתק לילד, ומחביאה ממנו כל הזמן, אז יש לו את החסך הזה לממתקים, ובכל פעם שהוא יתקל בממתקים, הוא יזלול אותם ללא הכרה.
    כשילד יודע שמותר לו ממתק אחד ביום, נניח, אז זה לא גורם לו לחסך...

כך תהיי עם עצמך- תפנקי את עצמך מידי פעם במשהו טעים, אבל אל תחשבי על כך ששוב זללת... פשוט תזרמי עם עצמך ותראי שיהיה לך קל יותר, וכפי שכבר נאמר כאן על ידי טוטילה "אולי אם תאהבי את עצמך ותקבלי שיש בך המון המון דברים טובים אז תרצי גם לעשות מאמץ עבור עצמך ..."

פשוט תפסיקי לחשוב על זה יותר מידי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה