איזה מבאס זה- עוד ביאוס ושאלה על מי שפיר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיש צירים בסופר .. כל 10 דקות ..
    להתחיל להתרגש...
    להגיע הביתה ... לבקר בשירותים
    ולגלות שהכל בגלל השוקו ששתית בבוקר!!!! בעעעעעעעע

טוב אז הרגשתי קצת וראיתי רטיבות בתחתונים (שכחתי לשים תחתונית)
    אני לא יודעת אולי זה זיעה (כי ניקיתי) אולי זה שתן (למרות שאני מרגישה כשבורח) ואולי זה מי שפיר? הרחתי- אני לא יודעת להגדיר את זה...

החלפתי תחתון ושמתי תחתונית- השאלה היא- אם זה מי שפיר, זה לא יספג בתחתונית? איך אדע?
    מבאס אותי שזה לא ידועעע... או שזה זה או שלא- אני לא מטרטרת למיון!
    מה לגבי קניית פדים לזיהוי מי שפיר? יש חברה ממולצת? בעלי בסופר פארם עכשיו...

17 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח אני מתה על שוקו.. במיוחד עכשיו בהריון שאני לא מסוגלת לשתות קפה...
    אבל ההשפעות שהשוקו עושה... כאבי בטן מטורפים וביקורים בשירותים בנוסף לכל הלחץ של המים... חחחח
    יאללה... אוטוטווווו
  • חחחחחחחחחחחחחחחח
    מצחיקה

לא נעים בכלל.

• אוווווווווו שהגוף מכין את עצמו ,סליחה על הקישטא המוקדמת
  • את ממש קרובה

• למי שפיר יש ריח של זרע.....קשה לפספס
    פייס: ortal_hori

• אם זה מי שפיר, זה לא ייספג.

בלידה הראשונה שלי טיפטף לי ממש בטיפות קטנות קטנות, ואמא שלי התחילה לצרוח עליי שלא משחקים עם זה... היא לקחה אותי אז למיון, וזה באמת היה ירידת מים
  • יש אני מצליחה להגיבבב
    יש יותר מחברה אחת של הפדים?

• אין לי מושג בסוף לא קניתי . אמרתי לעצמי שאם זה טפטוף אז זה יקרה שוב.
    בנתיים אני לא מרגישה שהתחתונית ספוגה מידי
    בטח סתם פיפי שברח

• אין לי מושג בסוף לא קניתי . אמרתי לעצמי שאם זה טפטוף אז זה יקרה שוב.
    בנתיים אני לא מרגישה שהתחתונית ספוגה מידי
    בטח סתם פיפי שברח

• שמעי... בשבוע 36, אחרי שבשבוע 34 התחילו צירים.....
    ישבתי על הספה בבית, וכל פעם שקמתי הרגשתי משהו לח....
    כאשר ישבתי, כלום...
    עוד פעם קמתי ושוב.... משהו לח....
    ככה קמתי וישבתי כמה פעמים....אפילו הרחתי..... ולא זיהיתי.....כי לא היה לזה ריח של זרע....
    בסופו של דבר, הלכתי להבד ק( כי גם ככה הייתה לי הפנייה מרופא למיון יולדות בגלל ציירם בשבוע מוקדם)..... בקיצור....
    הגעתי למיון ילדות, עשו בדיקת שתן ואמרו, ירידת מיים !!!!!!!!!!!!!! בטיפטופים.....
    משם חזרתי הביתה כבר בידיים מלאות !
  • טוב הגבתי לך מאוחר מדי אבל אולי כדאי שתדעי לפעם הבאה......
    יש חברה שנקראת "מי טסט" MEI TEST
    זו חבילה של 3 תחתוניות שעולה 70 ש"ח. שמים אחת על התחתונים כמו פד רגיל, לכל אורך התחתונית יש פס צהוב, הולכים עם התחתונית איזה שעתיים שלוש או עד שאת מרגישה שיש עליה רטיבות ואז את מוציאה אותה.
    אם על הפס הצהוב נוצרו כתמים כחולים- ירוקים- אפורים
    יש סיכוי שזה מי שפיר, אם הפס נשאר צהוב זה כנראה בריחת שתן או סתם הפרשה או זיעה........

• אפשר לשים טמפון ואם יוצא רטוב זה אכן ירידת מים בלידה הראשונה היתה לי ירידת מים בטיפטוף ורק בערב הבנתי שזה זה ... כל היום הייתי בטוחה שהיה לי בריחת שתן ...
    אחותי שילדה שבוע שעבר אומנם בשבוע מאוד מוקדם התחיל אצלה בירידת מים ע״י טמפון הצליחה להבין שזה ירידת מים ..
    עם ירידת מים ממש לא משחקים ....

• טוב הצלחתן להלחיץ אותי טיפונת ..
    אני מפחדת שאני שאננה מידי ..
    אבל באמת שלהיבדק מצריך כלכך הרבה .. מבחינת הילדה .. מבחינת זה שאני זוכרת שהבדיקה הפנימית כואבת ... אוףףףף

אבל אני אומרת לעצמי שהתחתונית ששמתי בבוקר לא רטובה או ספוגה ... ככה שאם זה היה מטפטף פעם אחת הייתי מרגישה שוב לא?

• טוב בסוף שלחתי את בעלי לקנות ..
    המכנסיים רטובות מעט באיזור הפושפוש.. התחתונית - קשה לי לדעת כי היא מאלה שסופגים טוב ...
    עדיף את ה 70 שח מאשר חיטוטים של רופאים ..

• בהצלחה עדכני
  • כשחשדתי שיש לי דליפה של מי שפיר, קניתי את הערכה של הפדים לזיהוי מי שפיר וזה "זיהה" שכן, אבל אחרי 6 שעות של בדיקות (3 שעות בזבולון + 3 שעות במיון יולדות) הסתבר שזה ל-א! ובבית החולים הרופא אמר לי שהיה חבל על 75 ש"ח...

עם עידו הלידה התחילה בירידת מים בטפטוף. לא ידעתי או שלא ידעתי בבירור אם מדובר במי שפיר, וכמובן שנספג בפד, אך יש גם גבול כמה הפד יכול לספוג ולכן הייתי צריכה להחליף 3-4 פדים בשעה וכמה שלא החלפתי, הפדים התמלאו מחדש...

כדי לדעת אם זה אכן זה, אומרים לשים פד ולבדוק אם אחרי שעה הוא ספוג בנוזל- אז זה כנראה מי שפיר.
    בנוסף למי השפיר יש ריח של זרע.

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה