אחרי טיפת חלב, ליאל מעיין 30 במיוחד בשבילך! חחחח - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"הוא עלה בשבוע 300 גרם!!! זה יפה מאוד אבל אולי תתני לו מוצץ לפעמים במקום ציצי?? אולי הוא רוצה תשומת לב או סתם ידיים ולא אוכל? אולי את מפרשת לא נכון?"
"אה הנה הוא שוב פעם רוצה משהו, ...מממ...... ממממ .... בואי נראה עכשיו..טוב הוא באמת רוצה לאכול!!!!!!
14 תגובות
עמוד 1
חחחחחח תרשי לי,
555555555
(ש)טיפת חלב.
איזה כיף לקרוא את התגובות שלך, ולקבל בוסט של ביטחון עצמי.
אין עלייך מיצי
חחח אבל וואי לא אמיתי בחיי מה זה האחיות האלה
חחחחחח
אני לא מבינה מה זה? כבר כמה ימים אני קוראת את התגובות שלכן ולא מבינה מה קורה כאן! כאילו זה אמיתי?????ככה מדברת אחות בטיפת חלב?
הבכור שלי נולד אחוזון 75 במשקל ובגובה וזו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שלו שם, כי שבועיים אחרי לידה הוא היה ב-90 ומאז ועד היום הוא 95-100! מעולם!!!!! אבל מעולם לא נאמר לי להפסיק או להתחיל להניק, מעולם לא "ייעצו" לי לתת תמל או מוצץ או כל דבר אחר! להיפך!!!!!!!!!!! בשבועות הראשונים ההנקה היא ON DEMAND מתי שהוא רוצה להוציא ולתת. יש ימים אוכל כל חצי שעה ויש ימים כל 3 שעות, מה הסיפור אני לא מבינה?
בנות תסמכו על האינסטינקטים שלכן, הם יותר חזקים מכל דבר אחר.
ולאחיות טיפת חלב שמתנהגות ככה, שלחו אותן לפה שילמדו איך מדברים עם אמא טריה והורמונלית!
אני חושבת שאתן לא מבינות שיש מקרים שהן לא הבנית בפורום הזה בת דודה שלי מניקה בת הבן שלה בן 9 חודשים הוא שוקל כמעט 13 קילו מוכן רק לינוק כל אוכל שנותנים לו או שהוא מקיא ישר, או שהוא פולט אחרי כמה שעות או שיש לו עצירות מגיל כמה חודשים האחות אמרה לה שהיא יותר מדי שמן!!! והיא צחקה הילד ממשיך וממשיך לעלות במשקל מאחר בהתפתחות תוך כדי וכבר כמה חודשים האחות בטיפת חלב מסבירה לה שזה לא טוב לילד היא כל היום מניקה אותו עד עכשיו מניקה ואז הוא ישן ושוב מניקה ואז ישן וחוזר חלילה
אז האחיות צריכות להיות ערניות ..מה לעשות... אתן יודעות שליהוא ממש קטן ומעולם האחות שלנו לא אמרה מילה על זה להםך היא מרגיעה שזה גנטי משבחת על עליה במשקל ואפילו מקנאה בליהוא שאוכל טוב ולא משמין
לא הגיוני שמהנקה הוא יעלה כל כך בקיצור על תקשיבי לה אורי שלי פיצלוח קטן חחח באחוזון 10-20% וזה שבהערכת משקל אמרו לי שהוא גדול לשבוע שלו בסוף נולד עם משקל 3.050
אוףףףףף הן כאלה מעצבנות! מזל שאת חכמה ומנוסה מספיק כדי להבין שהן סתם &₪₪&@* :) לגבי המתוקי - 555 בלי עין הרע!
בנות זה נורא תלוי באיזו טיפת חלב מדובר, אני הולכת לטיפת חלב של הקופ״ח ( מאוחדת) ולא לרגילה, יש לנו אחות מקסימה , מעולם לא הלחיצה או דיברה שטויות, אפילו ששאלתי אותה באיזה אחוזון הילדים אמרה לי: מה איכפת לך מטבלאות, הם מתפתחים יפה! בקיצור תלוי מי האחות, שווה לכן לברר אם יש טיפת חלב בקופ״ח שלכם או סניף אחר לעבור אליו.