מחכה28 עשית כבר את העמסה של 100? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תעדכני ! מה שלומך ? מה קורה איתך?
19 תגובות
עמוד 1
  • היי מה שלומך??! אני עוד לא עשיתי אני מקווה לעשות את זה ביום ראשון הקרוב. אז תחזיקי אצבעות!!!!
  • היי מה שלומך??! אני עוד לא עשיתי אני מקווה לעשות את זה ביום ראשון הקרוב. אז תחזיקי אצבעות!!!!

• גם אני מחזיקה לך אצבעות
    צריך רק לחייך!
  • אילנה ,תודה אני בסדר . לוקחת הכל בפרופורציות ,מתחיל להיות קצת יותר קשה עם האיזון ,אבל אני מתנחמת בזה שעוד כמה שבועות וזה נגמר
  • היי בנות, תודה רבה על התמיכה. ביצעתי את ההעמסה של ה-100:
    הערך שאחרי שעה יצא לי 175 כשהנורמה היא 180
    הערך שאחרי שעתיים יצא לי 167 כשהנורמה היא 155
    השאר יצאו באמצע של הנורמות.

כלומר יצא ערך אחד שהוא מעל לגבול. מה נראה לכן שאומרות התוצאות האלה?
  • לפי ההגדרה נטו את לא סוכרתית ,אבל יש רופאים שימליצו לך להשאר במעקב ולהפחית במאכלים עתירי סוכר זמין ולהתייעץ עם דיאטנית
  • כן אני צריכה לבדוק את זה...השאלה אם אגיע למצב שאצטרך לעשות מעקב עם המכשיר הזה,דקירות וכו.....מקווה שלא....

• כן האמת זה לא יכול להזיק...את יכולה לספר מה מכילה הדיאטה שלך? יש לי תור לדיאטניות רק בעוד שבועיים..
  • אתן לה את מה שאני אוכלת
    6:00 -קפה +שני קרקרים שיפון עם קוטג' או גבינה לבנה
    10:00-סלט עם אגוזי מלך -שקדים -גבינה בולגרית/טונה/כל דבר שעולה לך לראש עם ביצה קשה או חביתה עם פרוסה של לחם מלא או אפשר 2 קל
    14:00 יחד עם הבן שלי אוכלת ארוחת צהריים -פחמימה מורכבת אורז מלא /קינואה/חצי בטטה(יש בה סיבים לכן היא יותר טובה מתפו"א) /ספגטי מקמח מלא - כוס (6 כפות בערך) אני אוכלת רק 3-4 כי זה מספיק לי ,כוס זה נראה לי המון .ובשר ,הודו/עוף/פרגיות/בשר אדום וכו'
    17:00 קפה עם עוגייה בייתית( שעשוייה מקוואקר בננה אגוזים כף סילן חמוציות או צימוקים או תמרים ) אפשר פרי עד 3 ביום כארוחת ביניים ורוצוי יחד עם חלבון או שומן -אני אוכלת יחד עם שקדים
    20:00 -ארוחת ערב סלט /כריך/חביתה. בערב מותר קצת יותר פחמימות בערך 30-45 גר' אז אני לפעמים מכינה טוסט עם בולגרית זיתים .
    בין לבין אני מנשנשת אגוזים /שקדים . שותה כמובן מלא מים
    ירקות חופשי יחסית . אני מתה על סלטים לכן אני מסתדרת מצויין עם הדיאטה הזו ...גם אני אוכלת מספיק שומן וחלבון וזה משביע .בסלט טחינה למשל או שמן זית או גם וגם ,גבינות שמנות יחסית .
    לא מרגישה שאני רעבה .ונעים לי עם התפריט וגם אין עצירות ועוד אני לוקחת 2 כדורי ברזל ביום
  • אהבה יפה...נראה אחלה תפריט. את התפריט הזה קיבלת לאחר חריגה של שני ערכים ב-100? ואיך יודעים שזה משתפר? את עושה בדיקות?
  • אצלי גם כן 2 ערכים היו גבוהים. אני בודקת 3 פעמים ביום סוכר.
    התפריט הדיאטטי שנתנו לי:

ארוחת בוקר:
    פרוסת לחם מקמח מלא או כוס דגני בוקר ללא סוכר
    3 כפות גבינה לבנה עד 5% או קוטג
    ביצה קשה
    2 מנות ירק

ארוחת ביניים:
    פרי חתוך לקוביות בכמות שנכנסת לכוס.
    6-8 אגוזי אלימלך או שקדים טיבעיים
    מעדן דיאט או גביע אשל/גיל

ארוחת צהריים:
    150 גרם עוף או הודו או בקר רזה
    כוס קיטניות או אורז או תפו"א בינוני מבשל
    ירק אחד מבושל או טרי
    2 כפיות שמן זית או קנולה

ארוחת ביניים:
    פרי
    פרוסת קמח מקמח מלא
    2 כפות טחינה גולמית.

ארוחת ערב:
    שוב כמו ארוחת בוקר

ארוחת לילה:
    פרוסת לחם מקמח מלא
    כף חומוס או רבע אבוקדו.
    צריך רק לחייך!
  • כן לאחר שקיבלתי שני ערכים לא תקינים .
    האמת זה די מה שאכלתי עם שינוי קטן ,כמו למשל בלי תפו"א או קפה חופשי ופירות ...
    אני הגעתי לדיאטנית עם מה שאכלתי והיא אמרה שמה שאני עושה הוא מצויין בהסתך על המדידות של הסוכר שעשיתי לעצמי עוד לפני שנפגשתי איתה ,ביקשתי מרופא משפחה מרשם לגלוקומטר ומדדתי 7 פעמים ביום . לפי המדדים אפשר היה לראות שאני מאוזנת לגמרי עם התפריט ולכן זה מה שנשאר . רק נוספה גם ארוחת לילה ב22:00 בערך כדי שצום לא יהיה ארוך מידי ,וגם עוד קצת שומן כי לפני זה לא אכלתי מספיק כדי לעלות במשקל
  • תודה לכן בנות...טוב אני אבדוק ם הופעה שלי.... נראה מה היא תגיד....מה לגבי המכשיר הזה? מקבלים אותו מהקופה?
  • כל הכבוד לכן בננות
    פייס: ortal_hori

• חחח גם אני ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה