ד״ר ליאת גינדס גבעתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדהימה!!!! פשוט מדהימה!!!
    הייתי אצלה היום בסקירת מערכות שלישית- באופן פרטי ויש לי רק מילים טובות לומר עליה! יחסי אנוש מעולים, עדינה בבדיקה אכפתית ופשוט מקסימה.
    היא עושה מעקבים ובדיקות אולטראסאונד שונות- אם מישהי מחפשת- אני לגמרי ממליצה!!!!!
    הלוואי והיו עוד הרבה רופאים כמוה
5 תגובות
עמוד 1
  • איפה היא מקבלת?? ולמה סקירה שלישית לא אמורות להיות שניים מוקדמת ומורחבת
  • היא מקבלת בגבעתיים ברחוב רמבם 26 - בעקרון היא גם רופאה בתל השומר, את יכןלה למצוא אתר שלה באינטרנט.
    אין חובה בסקירה שלישית, בקופת חולים שלי עשיתי שתי סקירות, אף אחת מהן לא היתה ממש מורחבת וגם הם לא עושים תלת מימד ולא נותנים דיסק במכבי, אז מבחירה אישית העדפתי לעשות כמו שצריך סקירה מורחבת אצל רופא פרטי.
    אני ובעלי יצאנו משם פעורי פה, עד כדי כך מקסימה - דבר קטן כדוגמא- היא לקחה נייר ויחד עם בעלי ניקתה לי את הבטן הענקית... חחחח לא נתקלתי בדברים כאלה- או שתמיד זורקים לך נייר או שאומרים נייר שם ומפנים גב...
  • במרכז דניאלי? גם אני עשיתי שם מעקבים
    פייס: ortal_hori

• כן מתוקונת, החניה קצת בעייתית... אבל היה שווה את זה
  • כמה עילה אצלה בסקירה ? אני מחפשת איפה לעשות סקירה 2 ואם את כל כך ממליצה ... :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה