נוגעעע, גולי וכ'ו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה טוב שאת כותבת!
    טוב שיש לך את המקום הזה
    להפך אני חושבת שאת צריכה לכתוב ולשתף מה עובר עלייך
    בלי קשר לבנות אחרות
    בעיני את בחורה מקסימה, מצחיקה, מוכשרת, עם ראש על הכתפיים
    את אמא נפלאה!!!!!
    הרבה פעמים דווקא דרך האינטרנט רואים את הבן אדם כמו שהוא מבפנים
    בלי לשפוט לפי המראה החיצוני
    אני חושבת שברגע שהכל סובב סביב הדיאטה והעלייה במשקל
    זה לא מניח לך
    אולי אם תנסי לראות את עצמך, את כולך ולא רק את השומן
    יהיה לך קל יותר גם לרדת במשקל בהמשך
    אולי תחשבי אם אוכל גורם לך לנחמה
    ואם כן למה ועל מה ואולי תנסי לדבר על זה

• למה בולשיט???
    פייס: ortal_hori

• רק לשם הדיוק. שתדעי לך שרזה זה לא תמיד אומר בריא.
    יש משפט כזה שאומר עדיף להיות שמן מאומן מאשר רזה ובטלן.
    זה רק רציתי להוסיף בהקשר של בריאות
  • פיתוש, אני יכולה להתחבר למקום שממנו את כותבת שאת "נגעלת מהשומנים" אבל לא נגעלת או סולדת מאנשים שמנים.
    בעברי הלא רחוק הזנחתי את עצמי הזנחה פושעת וממש ממש השמנתי, הגובה שלי הוא "מטר ואסימון" ושקלתי בתקופה הגרועה 75 קילו ו-84 קילו בסוף ההיריון הראשון!!! (כעיקרון לא הייתי ילדה או נערה שמנה מדובר בכמה שנים בודדיות של הזנחת הגוף) בתקופות השמנות שלי ממש נגעלתי מהשומן אבל השומן עצמו לא היה המקור לגועל שחשתי אלא למשמעות שעומדת מאחרוי השומן - ההזנחה שלי את עצמי וחוסר האכפתיות שלי מעצמי.ההרגשה הייתה שאני כנראה לא מספיק חשובה בעיני עצמי ולכן לא הייתה לי המוטיבציה לשנות, לא היו האנרגיות לזה.
    אני יכולה לומר שמעולם לא הרגשתי "בדיאטה" פשוט ברגע שלקחתי את עצמי בידיים האוכל כבר לא היה issue לא הרגשתי שאני "מפסידה" משהוא בזה שאני לא אוכלת עוגה וכו' ולא קיצצתי יותר מידי באוכל פשוט אכלתי כמו שצריך.
    היום אני בסדר גמור - ממוצעת (60 קילו) אין לי גוף של דוגמנית אבל אני לא "נשפכת" יש מה לתפוס ואני מלאה במקומות הנכונים אבל אני חטובה יחסית

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • פחחחח
    כנראה שיש לי עצמות כבדות!!! חחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה