מחפשת המלצה לרופא למעקב הריון של מכבי במרכז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב, בשעה טובה אחרי טיפולים מתישים אני בהריון ראשון, שבוע 7. אני מחפשת המלצה על רופא למעקב הריון במכבי באזור ר"ג/במרכז. האם מספיק ללכת לרופא נשים רגיל לטובת כל ההפניות ולבדיקות וכו' ואת המעקבים "הגדולים" עושים בכל מקרה במכונים?
    אשמח לשמוע מניסיונכן.
12 תגובות
עמוד 1
  • יואוו מותק איזה כייף לשמוע שיהיה לך בשעה טובה כול כך שמחה בישבלך
    אז ככה וזה גם מה שאני עודה את המעקב הרגיל אני עושה דרך הקופה אני בכללית ויש לי גם אחות ליווי הריון אחת לחודש אצלה אני עושה שקילה בדיקת שתן ולחץ דם לדעתי מיותר לשלם הון כסף למעקב פרטי כשיש לך דרך הקופה ואת הבדיקות הגדולות שזה שקיפות וסקירה יש אפשרות לעשות במכונים פרטיים ולקבל על זה החזרים תבררי מי עובד עם מכבי אני עשיתי שקיפות דרך המושלם ועלה לי 40 שקל אצל ד"ר ניסים זמירה ברעננה ממולץ בחום עדין אדיב סבלני ומסביר כמו שצריך.
    אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות שיהיה לך המשך הריון קל ותקין!!!!!
  • אוריני איזה כיף לשמוע ממך! באיזה שלב את? איך עובר לך?
  • קודם כל כיף לשמוע!!! בשעה טובה ושיעבור קל ותקין...
    אני יכולה לומר לך שעברתי אולי 10 רופאים של מכבי כולם היו גרועים רופא 1 פיספס אצלי איזה מום בעובר הרופא הקודם (מנהל אגף נשים ויולדות בוולפסון) יום לפני שילדתי בשבוע 33 אמר לי אני לא נותן לך שמירה את לא תלדי.... לפניו עברתי עוד כמה רופאים נוראיים עד שהגעתי לד"ר קובו מיכל..
    אין עליה!!!!!!!!!!!!!!!! היא משהו מיוחד.. היא מנהלת את היחידה להריון בסיכון גבוה בוולפסון (בעצם ככה הגעתי אליה הייתי במעקב שם ואז אמרתי לעצמי מעניין אם היא מקבלת דרך מכבי...בדקתי והיא אכן מקבלת) רופאה מדהימה...חמימה...נעימה מבינה והכי חשוב גם מקצועית... היא אומנם בראשון ולא בר"ג אבל שווה גם אני נוסעת אליה...בהצלחה :)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • הרופא שפספס זה דק' לטקו? התכוונתי ללכת אליו.. טוב שאת אומרת..
  • לא... ד"ר נגר הוא מבת ים והוא גרוע הוא פספס אצל עוד 2 חברות של חברות.. נורא ואיום אצלי התמזל המזל שבמקביל הלכתי פרטי ועלו על זה אצל הבנות האחרות זה נגמר לא טוב כל כך...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • טלס, המון מזל טוב!!!
  • הייתי המטופלת את דק' ברקוביץ' - 5 הזרעות וזאת ההפריה השנייה..דיברתי היום עם מכבי-לא אמרו לי משהו לגבי אחות מלווה.. אבל הבנתי שהם מכסים ממש את רוב הבדיקות בצורה נרחבת ויפה. קבעתי תור להיום לרופא שנראה לי בסדר גבעתיים (קצת קשה לדעת..) אבל ראיתי שהוא גם מבצע סקירות אז אולי זה אומר שהוא מקיף יותר מגניקולוג רגיל? חברה אומרת ללכת רק לפרטי, לפחות בשליש הראשון.. שזה מאוד שברירי ואחרי כל המאמצים.. אבל זה נראה לי קצת היסטרי ומיותר.. אני מרגישה טוב מאוד, אני אמנם בת 38 וזה הריון ראשון אבל אני אנסה דרך מכבי קודם ואם לא אהיה מרוצה תמיד אפשר לעבור. אחרי ה"טירונות" שדק' ברקוביץ העביר אותי.. הכול נראה לי פשוט יותר..
    תודה ובהצלחה גם לך מייביבייבי (אולי הגיע הזמן להחליף את הניק..)
  • תודה חמודה
  • היי טל אני בסדר ברוך ה' שבוע 13 אחרי שקיפות לפני סקירה כול כך שמחה בישבלך שסוף סוף ניקלטת כול כך מגיע לך תשמרי על עצמך :-)))))
  • יש את דר' לקסמן בגבעתיים שהוא מעולה!! אם צריך בהמשך לעשות מי שפיר הוא מומחה שגם עושה את זה ואני ממליצה!

• תודה! הכלתי כבר לדק' ארז יזהר - שעשה עלי רושם מעולה!! רגוע, נינוח, סבלני. אפשר לעשות אצלו את יתר הסקירות (הוא גם מנהל פורום אולטרסאונד איפהשהו.. אז הוא עושה רושם ממש טוב)
  • אייזנברג ורד נחמדה היא גם עושה סקירות שיהיה בשעה טובה קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה