חייבת עצה דחופהההה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם, אני בהריון שלישי ונמצאת בשבוע 23 פלוס עד עכשיו הריון תקין. ביום חמישי האחרון ביצעתי את בדיקת סקירת המערכות המאוחרת וגילו לי מיעוט מי שפיר במידה ניכרת שחלילה עלולה לסכן את העובר.....אמאלה מפחייייד!!!! נשלחתי למספר בדיקות שעדיין לא עשיתי רק בשבוע הבא, בין הבדיקות בירור זיהומי וייעוץ גנטי ושוב סקירה מאוחרת במסגרת בית חולים.
    מיותר לציין שאני בלחץ איום ונורא ואשמח אם מישהי שמכירה או עברה את זה תוכל לכוון אותי בנושא..
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לא להילחץ!
    אצלי בסקירה המאוחרת גילו אצל אחד העוברים מיעוט מי שפיר.
    נתנו לי תור חוזר בסרוקה לאחר כשבועיים.
    ובבדיקה החוזרת הכל היה תקין.
    הרי מזה מי שפיר - זה השתן של העובר. העובר שותה ומשתין ללא הפסקה את מי השפיר. יכול להיות שבזמן הבדיקה העובר שתה ולא הספיק עדיין להשתין אותו.
    צריך רק לחייך!
  • לא מכירה את הנושא .
    רציתי רק לעודד ולחזק אותך .. כמה שדברים נשמעים לנו מפחידים ומלחיצים צריך להיות רגועים ולהאמין שהכל יהיה בסרר ב"ה ולא להיכנס לסרטים!

• תודה על העידוד בנות!!! מקווה שזה באמת יתברר כאזעקת שווא והכל יהיה תקין בעזרת השם!!!
    מאחלת לכם שבוע טוב ומבורך!!!
  • אני בהריון שלישי וגם שבוע 23 לפי הרופא , ועשיתי בחמישי האחרון סקירה מורחבת אצלי אמרו ריבוי קל של מי השפיר ... אז שאלתי מה זה אומר ,הוא שאל אותי אם אני ליאוכלת הרבה מתוק ואמרתי לו שתאמת ממש לא כי אני נמנעת בגלל מיגרנות ,אמר שהיא שותה המון ועושה המון פיפי בגלל המתוק ... וצריך לעקוב ... וזאת פעם ראשונה שנתקלתי בזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה